نخستين رويداد مشترك علمي بين المللي زمستاني از گروه پنج دانشگاه صنعتي برتر كشور (UT5) به همت مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید.

نخستين رويداد مشترك علمي بين المللي زمستاني از گروه پنج دانشگاه صنعتي برتر كشور (UT5) تحت عنوان "Real World Optimization Projects"و به همت مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان در تاریخ 21 دسامبر 2020 برگزار گردید.

هدف از این رویداد یک روزه بحث و تبادل نظر در مورد تعداد زیادی از پروژه های بهینه سازی در دنیای واقعی و وضعیت پیشرفته روش های حل و الگوریتم های مقابله با مشکلات مختلف در مقیاس بزرگ بود. این رویداد فرصتی را برای محققان و علاقمندان به مباحث بهینه سازی فراهم نمود  تا برای همکاری موثر بین المللی، چند رشته و شبکه های مشترک در حوزه های علم و فناوری قابل استفاده باشد .

در این رویداد یک روزه که با استفاده از پلتفرم meet  دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد تعداد 266 نفر از دانشگاه های دانشگاه صنعتی اصفهان، گیلان، سیستان، گلستان، شیراز، امیرکبیر، کردستان، هنر اصفهان، شاهرود، بیرجند،Cancordia,  ، تهران، اصفهان، ملایر، اهواز، خوارزمی، شهید بهشتی، شاهد، سنندج، اراک ، علامه طباطبایی، بوعلی سینا، خواجه نصیر، کاشان و  وزارت عتف حضور داشتند.  از این تعداد 65 نفر از ثبت نام کنندگان با مدرک تحصیلی دکترا، 145 نفربا مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و سایرین با مدرک کارشناسی بودند .به طور کلی طبق آمار ارائه شده از این وبینار، در این رویداد  78 درصد شرکت کنندگان دانشجویان و فارغ التحصیلان دوره های  تحصیلات تکمیلی و حدود 18 درصد از اعضای هیئت علمی دانشگا های برتر کشور حضور داشته اند.

در این وبینار دکتر محمد مهدی نقش عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر هادی مصدق، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیرو فلوشیپ دانشگاه اونتاریو کانادا، دکتر محمدرضا ظهیر امامی از شرکت تولیدی صنعتی فارسان، دکتر پیترو بلوتي ) عضو هیأت علمی دانشگاه بیرمنگام انگلستان و دانشگاه کلمسون از ایالت کرولینای جنوبی آمریکا، دکتر پویا حسین پور عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مریم سلامی  محقق سابق موسسه آنالیز سیستم ها و اطلاعات ایتالیا از دانشگاه صنعتی اصفهان ، دکتر محمدرضا پیغامی از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و دکتر بهروز طوری از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سن دیاگو کالیفرنیا به ایراد سخنرانی پرداختند.

در پایان و به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی برای مبارزه با کرونا گواهی حضور به زبان انگلیسی و به صورت الکترونیکی  برای شرکت کنندگان در این رویداد یک روزه صادر گردید.