اعلام نتایج Bridging Grant 2020 جهت طرح‌های پژوهشی مشترک ایران و سوئیس

نتایج طرح‌های پژوهشی پذیرفته شده در چارچوب طرح حمایتی Bridging Grant برای پژوهش‌های مشترک مابین دانشگاه‌های ایران و سوئیس برای سال ۲۰۲۰ اعلام شد.

ابزار حمایتی Bridging Grant پس از Mobility Grant و Seed Money Grant، سومین ابزار مشترک است که در نتیجه مذاکرات و همکاری‌های میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و Leading House جنوب آسیا و ایران دانشگاه ZHAW برای حمایت از فعالیت‌های پژوهشی مشترک مابین دانشگاه‌های ایران و سوئیس تعریف شده است. اولین دور فراخوان این گرنت در پاییز ۱۳۹۸ توسط میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان برای دانشگاه‌های ایرانی ارسال گردید. هدف از این ابزار حمایتی حفظ و گسترش همکاری‌های پژوهشی مابین محققین دو کشور و آماده‌سازی آنها برای اجرای پروژه‌های بزرگتر با جلب نظر نهادهای حمایتی بزرگ مانند SNSF و اتحادیه اروپا است.

مطابق گزارش Leading House دانشگاه ZHAW، از مجموع ۱۴ طرح پژوهشی که از منطقه‌ی جنوب آسیا و ایران برای حمایت در قالب Bridging Grant انتخاب شده‌اند، تعداد ۵ طرح به صورت مشترک و با تخصیص بودجه‌ی حمایتی توسط دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران و ۵ طرح با حمایت مالی مشترک دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران اجرا خواهد شد.

پنج طرح پژوهشی دانشگاه‌های وزارت علوم از دانشگاه‌های تربیت مدرس، صنعتی اصفهان و صنعتی شریف (دو پروژه) و اصفهان برای بهره‌مندی از این گرنت انتخاب شده‌اند. اطلاعات پروژه‌های منتخب در جدول زیر آمده است:

Swiss institute

Iranian institute

Research project title

HES-SO

Tarbiat Modares University

Metagenomics analysis of microbial phenol removal from wastewater

Isfahan University of Technology

Multifunctional magnetoelectric materials: The case of K-olivine-structured orthophosphate, K1-xLixNiPO4

Sharif University of Technology

Novel method to fabricate single solid-state nanopores for protein manipulation

Sharif University of Technology

Experiment Design for Causal Structural Learning

University of Zurich

University of Isfahan

Voice Identity in Persian

میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان این موفقیت را به پژوهشگرانی که موفق به بهره‌مندی از این گرنت شده‌اند تبریک گفته و امیدوار است این همکاری منتج به موفقیت‌های بیشتر و توسعه‌ی همکاری‌های علمی و پژوهشی مابین دو کشور و زمینه‌ساز همکاری‌های آتی در قالب طرح‌های پژوهشی بزرگتر و با حمایت بنیادهای علمی دو کشور گردد.

#میزـسوئیس