اعلام فراخوان Bridging Grant 2020

در راستای توسعه‌ و ادامه‌ی همکاری‌های علمی و پژوهشی با کشور سوئیس و به عنوان ابزار جدیدی جهت حمایت از پروژه‌های مشترک، میز سوئیس با همکاری Leading House همکاری با جنوب آسیا و ایران، فراخوان حمایت از پروژه‌های مشترک ایران و سوئیس را در قالب طرح حمایتی Bridging Grant برای سال 2020 اعلام می‌نماید.

اهداف

گرنت حمایتی Bridging Grantٰ، به منظور فراهم سازی امکان ادامه یک همکاری پژوهشی مشترک مابین محققین سوئیسی و ایرانی فراهم می‌سازد تا در ادامه دو طرف بتوانند درخواست دریافت کمک هزینه تحقیقاتی برای اجرای یک پروژه کامل را به یک نهاد حمایتی مانند SNSF یا اتحادیه اروپا و... ارائه دهند. این فراخوان شامل همه‌ی رشته‌ها و زمینه‌های تحقیقاتی می‌شود.

بودجه

میزان حمایت ازهر پروژه در این طرح برابر با 25 هزار فرانک سوئیس می‌باشد که پنجاه درصد آن توسط Leading House جنوب آسیا و ایران کشور سوئیس و پنجاه درصد آن توسط دانشگاه‌های ایرانی که پروپوزال مشترک عضو هیئت علمی آنها برنده گرنت گردد تأمین خواهد شد.

معیارهای واجد شرایط بودن جهت ثبت نام

• متقاضی ثبت نام کننده باید مقیم کشور سوئیس بوده و یک قرارداد استخدامی با یکی دانشگاه‌های فدرال، کانتونال، علمی کاربردی یا تربیت معلم سوئیس داشته باشد.
  • متقاضی باید یک پروژه موفق تمام شده (یا نزدیک به اتمام) با یک دانشگاه طرف قرارداد ایرانی داشته باشد.
  • متقاضیان باید درخواست خود را از طریق ایمیل شخصی با دامنه‌ی یکی  از دانشگاه‌های سوئیسی ثبت نمایند.

برخی از معیارهای تأثیرگزار بر پذیرش پروپوزال

• ارزش علمی یا تأثیر نتایج مورد انتظار
  • وجود پتانسیل همکاری طولانی مدت و پیگیری همکاری
  • امکان‌پذیری فعالیت پیشنهاد شده
  • تخصص و قابلیت‌های متقاضی و همکار ایرانی
  • مشارکت مالی متقاضی و موسسه طرف قرارداد ایرانی در تأمین بودجه

اطلاعات زمانی

• مهلت دریافت درخواست‌ها: 15 ژانویه 2020
  • ارزیابی و تصمیم‌گیری: پایان مارس 2020
  • اطلاع‌رسانی: تا دو هفته بعد از تصمیم‌گیری
  • تاریخ شروع پروژه: در سال 2020
  • مدت اجرای پروژه: تا 6 ماه

جهت دریافت فایل فراخوان را از اینجا دریافت نمایید.

#Swiss_Desk

اطلاعیه ها