نخستين رويداد مشترك علمي بين المللي زمستاني از گروه پنج دانشگاه صنعتي برتر كشور (UT5) به همت مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد:

مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان نخستين رويداد مشترك علمي بين المللي زمستاني از گروه پنج دانشگاه صنعتي برتر كشور (UT5) را با عنوان "Real World Optimization Projects" برگزار می نماید.

هدف از این رویداد یک روزه بحث و تبادل نظر در مورد تعداد زیادی از پروژه های بهینه سازی در دنیای واقعی و وضعیت پیشرفته روش های حل و الگوریتم های مقابله با مشکلات مختلف در مقیاس بزرگ می باشد. این رویداد فرصتی را برای محققان و علاقمندان به مباحث بهینه سازی فراهم می نماید  تا برای همکاری موثر بین المللی، چند رشته و شبکه های مشترک در حوزه های علم و فناوری قابل استفاده باشد .

از همه علاقمندان به مباحث بهينه سازي به ويژه اساتيد و دانشجويان تحصيلات تكميلي در رشته هاي علوم رياضيات، مهندسي برق و الكترونيك، صنايع، مكانيك و ...دعوت مي گردد تا در اين رويداد بين المللي به صورت رايگان شركت نمايند.

زمان برگزاري: دوشنبه ٢١ دسامبر ٢٠٢٠ برابر با ١ دي ماه ١٣٩٩ -از ساعت: ١٧:٣٠-١٢:٢٠ (به وقت ايران)

به شركت كنندگاني كه تا روز يكشنبه ٣٠ آذرماه در وب سايت ذيل ثبت نام نمايند گواهي حضور اعطاء خواهد شد.

Lecturers

Dr. Mohammad Mehdi Naghsh

Associate Professor at the Department of Electrical and Computer Engineering

Isfahan University of Technology, Iran

Dr. MohamadReza Peyghami

Professor at the Department of Applied Mathematics-K.N. Toosi University of Technology, Iran

Visiting Professor at the York University, Canada-Chair of SCOP Research Center

Dr. Maryam Salami

Early Stage Researcher at ITN, Marie Curie 7th Framework

Assistant Researcher at Institute of System Analysis and Informatics, CNR, Italy

Dr. Pietro Belotti

Assistant Professor in Politecnico di Milano; Developer at Fico-Xpress Optimizer Team, Birmingham, UK;

Assistant Professor at Clemson University, California, USA

Dr. Pooya Hosseinpour