دانشگاه صنعتي اصفهان، برترین دانشگاه صنعتی کشور در رتبه بندي يو.اس.نيوزسال 2021

براساس جدید ترین رتبه‌بندی اعلام شده از طرف مؤسسه معتبر یو.اس نیوز در سال ۲۰۲۱، دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب نمره 46/6 چهارمین دانشگاه برتر ایران، 128مین دانشگاه  آسیا و 631 مین دانشگاه معتبر جهان اعلام شد.  دانشگاه صنعتی اصفهان پس از دانشگاه های تهران، مجموعه دانشگاه های آزاد اسلامی و علوم پزشکی تهران در جایگاه چهارم ايران وبدین ترتیب در میان دانشگاه های صنعتی کشور در جایگاه نخست قرار گرفت.

در رتبه بندي موضوعي فيزيك نيز دانشگاه صنعتي اصفهان بعد از مجموعه دانشگاه های آزاد اسلامي رتبه دوم را به خود اختصاص داده همچنين در رشته علم مواد بهترین دانشگاه های ايران رتبه بندی شده اند، كه دانشگاه‌های تهران ، امیرکبیر ، صنعتی شریف و صنعتی اصفهان در ميان برترين ها هستند.

لازم به ذکر است مؤسسه یو.اس نیوز در این رتبه بندی ۱۵۰۰ دانشگاه برتر از ۸۶ کشور جهان را برای ۲۰۲۱ مورد ارزیابی قرار داده است.
اعتبار جهانی پژوهش ۱۲.۵%، اعتبار منطقه‌ای پژوهش ۱۲.۵%، میزان همکاری‌های بین‌المللی ۱۰%، مقالات منتشر شده در نشریات معتبر ۱۰%، میزان استناد نرمال شده ۱۰%، کل استنادها ۷.۵%، تعداد انتشارات در بین ۱۰ درصد انتشارات پراستناد ۱۲.۵%، کل انتشاراتی که در بین ۱۰ درصد پراستنادها قرار دارند ۱۰ %، کتاب ۲.۵%، کنفرانس ۲.۵% از جمله مهمترین شاخص‌های مطرح در نظام رتبه بندی یو.اس نیوز می‌باشد.
لازم به یادآوری است که از قاره آسیا ۵۸۹ دانشگاه در بین ۱۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است که از این میان، ۳۶ دانشگاه متعلق به ایران بوده است.

جهت کسب  اطلاعات بیشتر از جزئیات مربوط به رتبه دانشگاه صنعتی اصفهان در نظام رتبه‌بندی یو.اس نیوز  در سال 2021 ، اینجا کلیک نمائید.