فراخوان بورسیه ایفل فرانسه برای سال تحصیلی ۲-۲۰۲۱

به اطلاع می رساند بنا بر اخبار منتشر‌شده در وبگاه رسمی کمپس فرانس، وزارت امور خارجه فرانسه از اعطای تعدادی بورس تحصیلی در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا برای دانشجویان علاقمند به تحصیل در این کشور خبر داده است. این برنامه که بهترین بورس تحصیلی فرانسه می باشد هر ساله از طرف وزارت خارجه این کشور به منظور جذب دانشجویان برتر خارجی برگزار می گردد.

بورسیه ایفل فرانسه ۲۰۲۱ تا ۸ ژانویۀ۲۰۲۱ برابر با 19 دی ماه 1399 برای مؤسسه‌های آموزش عالی فرانسه قابل دسترسی خواهد بود.

برنامۀ این بورسیه چهار زمینۀ تحصیلی زیر را شامل می‌شود:

• علوم پایه
  • علوم مهندسی (مقطع کارشناسی ارشد)،( علوم گسترده‌تر نظیر علوم مهندسی، ریاضیات، فیزیک، شیمی و علوم زیستی، فناوری زیستی و نانو، علوم زمین، کیهان و محیط ‌زیست، علوم اطلاعات و ارتباطات و فناوری (مقطع دکتری)).
  • حقوق
  • مدیریت
  • اقتصاد
  • علوم سیاسی

enlightenedامتیازات بورسیه ایفل 2021:

دارندگان بورسیه ایفل برای مقطع کارشناسی ارشد ماهانه کمک‌هزینه‌ای برابر با ۱،۱۸۱ یورو دریافت خواهند کرد که به آن هزینۀ مستقیم خدماتی نظیر پرداخت بلیط هواپیما و حمل و نقل ملی، ، بیمه، مسکن و فعالیت‌های فرهنگی اضافه شده است. دارندگان این بورسیه برای مقطع دکتری نیز تا ۳۱دسامبر‌۲۰۲۰ کمک‌هزینه‌ای برابر با ۱،۴۰۰ یورو در ماه و از اول ژانویۀ۲۰۲۱ کمک‌هزینه‌ای برابر با ۱،۷۰۰ یورو در ماه دریافت خواهند کرد. شایان ذکر است هزینۀ مستقیم تمامی خدمات درنظرگرفته‌شده برای دارندگان بورسیه در مقطع کارشناسی ارشد به این کمک‌هزینه افزوده شده است.

enlightenedتاریخ های مهم:

• 28 سپتامبر 2020: قرار گرفتن پرونده ها بر روی سایت
  • 8 ژانویه 2021: آخرین مهلت برای ارسال مدارک به کامپوس فرانس پاریس
  • 22 مارس 2021: اعلام نتایج پذیرفته شدگان

enlightenedنکته بسیار مهم در خصوص این بورسیه این که هیچ داوطلبی به صورت مستقیم نمی تواند درخواست بورس خود را بر روی سایت کمپس فرانس پاریس قرار دهد. بنابراین داوطلب باید با بخش روابط بین الملل مرکز مورد نظر از طریق ایمیل یا تلفن تماس برقرار نموده تا بتواند پرونده و درخواست خود را ارسال نماید. بنابراین تمامی این مراحل از ارتباط با مرکز مورد نظر در فرانسه و فرستادن پرونده به آن مرکز و در ادامه دریافت پرونده و تکمیل نمودن و فرستادن آن به مرکز مورد نظر، بر عهده دانشجوی متقاضی این بورس می باشد.

برای اطلاع از سایر نکات تکمیلی و مهم اینجا کلیک نمایید.

منایع:

mail https://www.campusfrance.org/fr/le-programme-de-bourses-d-excellence-eiffel

mailhttps://www.iran.campusfrance.org

اطلاعیه ها