حضور مقامات دانشگاه صنعتی اصفهان در جلسه دیدار وزیر خارجه سوئیس با استاندار اصفهان

«ایگنازیو کاسیس» وزیر امور خارجه سوییس پس از دیدار و گفتگو با نمایندگان دانشگاه صنعتی اصفهان در هتل عباسی و تقدیراز فعالیت های میز سوئیس این دانشگاه ، با عباس رضایی استاندار اصفهان در دفتر استانداری اصفهان دیدار کرد. در این نشست از دانشگاه صنعتی اصفهان دکترمحمد جواد امیدی  قائم مقام ریاست دانشگاه در اموربین الملل و توسعه ساختارهای فناوری نیز حضور داشت.

در این دیدار و به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، استاندار اصفهان بیان داشت: ایران و سوییس در عین روابط دوستانه و احترام متقابل از ظرفیت‌های قابل توجهی برای توسعه مناسبات در حوزه‌های مختلف برخودار هستند.

وی  افزود: اصفهان علاوه بر جذابیت‌های تاریخی و گردشگری، در ابعاد فرهنگی، دانشگاهی و علمی شرایط خاص خود را دارد و ادامه داد استان اصفهان توانمندی‌های بسیار خوبی در حوزه صنعتی مبتنی بر شرکت‌های بزرگ، متوسط و کوچک دانش‌بنیان دارد و می‌تواند در مسیر توسعه بین دو کشور نقش مفیدی داشته باشد.

رضایی تصریح کرد: استان اصفهان ظرفیت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های حمل و نقل، کشاورزی، دارویی، پتروشیمی، نفت و گاز و سایر بخش‌ها دارد و از سوی دیگر بازار 85 میلیونی ایران فرصت بسیار مناسب و خوبی برای شرکت‌های سوییسی است.

وی اضافه کرد: سوییس دارای مزیت‌های بسیار عالی در راستای توسعه علم و فناوری است و خوشبختانه ایران در سال‌های پس از انقلاب در این زمینه گام‌های موثری برداشته است که این مسئله می‌تواند نقشی موثر در توسعه پارک‌های علم و فناوری و مراکز فناوری و رشد هر دو کشور داشته باشد.

استاندار اصفهان گفت: امروز بسیاری از دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های سوییس در حال تحصیل هستند و این از دیگر زمینه‌های تعامل میان دو کشور است. وی با اشاره به جاذبه‌های تاریخی و گردشگری اصفهان افزود: تعیین روزی به عنوان روز اصفهان و سوییس می‌تواند زمینه معرفی ظرفیت‌های گردشگری در هر دو کشور را فراهم نماید.

ایگنازیو کاسیس نیز در این دیدار ضمن قدردانی از میزبانی خوب و محبت آمیز مردم اصفهان گفت: فردا در تهران در دیداری رسمی یاد و خاطره یک قرن فعالیت دیپلماتیک مشترک بین دو کشوررا گرامی و جشن خواهیم گرفت. وی افزود: صلح و تجارت دو عامل مهم در توسعه کشورهاست و بیش از یکصد سال از این مساله می‌گذرد و ما امروز در حضور شما هستیم تا بگوییم سوییس همواره به دنبال صلح و آرامش بوده است. وزیر امور خارجه سوییس گفت: معتقدم روابط عالی دو کشور ایران و سوییس بعد از کرونا در جهت روابط علمی و گردشگری توسعه یابد.وی با بیان اینکه اصفهان به نصف جهان معروف است، گفت: اگرچه در بازدید از این شهر یک صدم زیبایی‌های اصفهان را ندیده‌ام ولی تصریح می‌کنم که اصفهان شهری شگفت‌انگیز و استثنایی است‌ که در پشت این عظمت تمدنی عظیم قرار دارد و شوق بازگشت و دیدار دوباره این شهر در من خواهد بود.

گفتنی است سفر هیأت بلندپایه سوییسی به ایران، به مناسبت یکصدمین سالگرد آغاز روابط دیپلماسی میان دو کشور انجام گرفته  واین هیأت  پس از اصفهان به تهران سفر خواهد کرد و برنامه‌های رسمی آنها  از روز یکشنبه در تهران آغاز می‌شود که مهمترین آن جلسه ای به همین مناسبت خواهد بود.

گزارش تصویری: