دانشجویان با استعداد دانشگاه صنعتی اصفهان، سرمایه های ارزشمند آن هستند!

محمد مهدی رستم آبادی ، دانشجوی مقطع کارشناسی در رشته علوم و فناوری صنایع غذایی در دانشگاه صنعتی اصفهان ، برای برنامه تحقیق در مقطع کارشناسی(PURE) ، تابستان سال 2020 در دانشگاه سابانچی ترکیه پذیرفته شده است. وی در حال حاضر بر روی پروژه ای با عنوان "انواع مختلف نانو حسگرهای زیستی مبتنی بر گرافن و مشتقات آن" تحت نظارت دکتر ضرابی در حال تحقیق و پژوهش می باشد.

نانو حسگرهای مستقر در گرافن به دلیل پتانسیل منحصر به فرد خود در تشخیص پاتوژنهای مرتبط با مواد غذایی ، گلوکز ، کلسترول ، فلزات سنگین و DNA علاقه زیادی به زمینه های مختلف نانوبیوتکنولوژی مواد غذایی و مواد ضدعفونی کننده جلب کرده اند. علاوه بر این ، گرافن می تواند در تولید نانو حسگرهای تشخیصی که دارای پتانسیل قابل توجهی در برنامه های پزشکی از جمله تشخیص عفونت های ویروسی (به عنوان مثال آنفلوانزا و کووید -19) و بیماری های پیچیده (یعنی انواع مختلف سرطان) هستند ، مورد استفاده قرار گیرد.

 برنامه PURE که توسط دانشگاه Sabancı برای دانشجویان مقطع کارشناسی برای ارائه تجربه تحقیق علمی برگزار می شود. این برنامه برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در نظر گرفته شده است که علاقمند به تحقیق پروژه تحقیقاتی می باشند. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در تمام سطوح می توانند در این خصوص اقدام نمایند و براساس نیاز پروژه ها و پیشینه متقاضی انتخاب می شوند. هدف از این برنامه معرفی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به مشکلات تحقیقاتی واقعی در اوایل تحصیل است. همراهان منتخب دوره کارشناسی تحت راهنمایی یک عضو هیئت علمی، دانشجویان فارغ التحصیل در یک پروژه مشخص همکاری نزدیکی خواهند داشت. دانشجویان که به مدت هفت هفته در 62 پروژه بین رشته ای اعم از مهندسی گرفته تا علوم پایه و اجتماعی شرکت کردند ، آثار خود را در رویداد نمایش پوستر با عنوان نمایشگاه PURE ارائه دادند.

آقای رستم آبادی ، که یکی از دانشجویان برتر در بین دانشجویان متقاضی سال تحصیلی 2017-2018 است ، به عنوان پروژه کارشناسی خود تحت نظارت دکتر هاجر شکرچی زاده  بر روی "تحویل هدفمند عوامل فعال زیستی مواد غذایی" کار کرده است.

محل نمایش: 

اخبار

تحت نظارت وف بومی