فراخوان اعطای بورسیه موسسه SUNUM ترکیه به دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری و محققان پسا دکتری

به اطلاع  دانشجویان گرامی در رشته های فیزیک، مهندسی الکترونیک  و مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان می رساند موسسه SUNUM ترکیه در صدد ارائه بورسیه به مقاطع کارشناسی ارشد، دکترا و یک محقق پسادکترا می باشد. این بورسیه برای کسانی خواهد بود که بر روی یک پروژه تحقیقاتی تحت حمایت مالی "شورای تحقیقات علمی و تکنولوژی ترکیه (TÜBİTAK) از طریق بورسیه بین المللی 2232 برای محققان برجسته" در زمینه فناوری محاسبات کوانتومی برای طراحی، توسعه و مشخص کردن نوع جدیدی از اتصالات جوزفسون تحقیق کنند.

enlightenedاهداف این برنامه تحقیقاتی شامل تشخیص یک نوع جدید از اتصالات جوزفسون مبتنی بر عایق فرومغناطیسی است که نمایش دهنده علائم پیش شرط اتصالات pi در اندازه گیری های الکتریکی و آزمایش عملکرد این اتصالات در مدارهای حافظه اسپینترونیک و کوبیت های ابررسانا می باشد.

enlightenedجهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک نمایید.

enlightened آخرین مهلت ارسال درخواست: 22 می 2020  برابر با 2 خرداد 99

اطلاعیه ها