فراخوان اعطای بورسیه مؤسسه SUNUM ترکیه به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری

به اطلاع دانشجویان گرامی دانشگاه صنعتی اصفهان می رساند موسسه SUNUM ترکیه در صدد ارائه بورسیه به مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا می باشد. این بورسیه برای کسانی خواهد بود که بر روی یک پروژه تحقیقاتی تحت حمایت مالی "شورای تحقیقات علمی و تکنولوژی ترکیه (TÜBİTAK) از طریق برنامه حمایت مالی  پروژه های تحقیقات علمی و تکنولوژیکی1001" در زمینه علم و کاربردهای تراهرتز در محیط ابررسانا برای تشخیص سیستم تراشه فشرده THz تحقیق کنند. این تحقیقات شامل موارد مختلفی از جمله دستگاههای موج پلاسما جوزفسون (JPW) مانند ساطع کننده ها (emitters)، آشکارسازهای با فرکانس بالا، راهنماهای موج و گیرنده های پهنای باند می باشد.

enlightenedاهداف برنامه تحقیقاتی رشد و ارتقاء فیلمهای ابر رسانای epitaxial thick Bi2Sr2CaCu2O8+δ (Bi-2212) high-Tc توسط روش اپیتکسی فاز مایع (LPE -liquid phase epitaxy)، بهینه سازی سیستم LEP از طریق ویژگیهای ساختاری / استوکیومتری و تصویربرداری از بافت سطح انها و ساختارهای لایه های داخلی، و توسعه دستگاههای THz بر روی این فیلمها با انجام یک سری اندازه گیری های الکتریکی و همچنین آزمایش عملکرد اشعه THz آنها می باشد.

enlightenedجهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک نمایید.

enlightened آخرین مهلت ارسال درخواست: 22 می 2020  برابر با 2 خرداد 99

اطلاعیه ها