گزارش مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان از نحوه برگزاری امتحانات در دوران COVID – 19 در دانشگاه های مختلف سراسر دنیا و معرفی بسترهای مناسب

با تصویب ستاد ملّی مبارزه با کرونا مبنی بر فاصله­گذاری اجتماعی، تمامی فعالیت­های حضوری و آموزشی در تمامی دانشگاه­ها و مراکز آموزش عالی کشور به حالت تعلیق در­آمده است. عطف به اطلاعیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تاریخ  اول اردیبهشت ۱۳۹۹، تمامی مؤسسات آموزشی به منظور به حداقل رساندن آسیب­های ناشی از توقف آموزش حضوری، موظف به روی­آوری به فناوری­های آموزش برخط شدند.  علاوه بر نیاز به اتخاذ روش‌های جدید آموزش، لازم است برای برگزاری امتحانات نیز  تدبیری اندیشیده شود و دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی باید با توجه به شرایط و امکانات خود تدابیر لازم را  برای ارزشیابی منصفانه و دقیق دانشجویان به­کارگیرند. در این گزارش،که نتیجه بررسی 18 دانشگاه از کشورهای مختلف جهان می باشد، ضمن بررسی وضعیت دانشگاه­های جهان در این برهه حساس، سیاست‌های تدوین شده از جانب آن­ها در چگونگی برگزاری امتحانات و ارزشیابی پایان­ترم عنوان می‌شوند. همچنین، سعی شده تا نرم‌افزارها و ابزارهایی که این دانشگاه­ها برای برگزاری امتحانات مورد استفاده قرارمی‎دهند بررسی و معرفی شوند. در ادامه نیز به معرفی بسترهای مناسب پرداخته شده است.

enlightenedجهت مطالعه کامل این گزارش اینجا را کلیک نمایید.