چهارمین کنفرانس بین المللی SilkGIS 2020 برگزار می گردد.

به اطلاع می رساند چهارمین کنفرانس بین المللی SilkGIS (SilkGIS 2020) در گنت (بلژیک) برگزار می گردد . این کنفرانس که از تاریخ 6 تا 8 جولای 2020 خواهد بود با هدف تبادل ایده ها ، فناوری ها ، یافته های علمی و دانش در بین دانشگاهیان ، دانشمندان ، سیاست گذاران ، کارمندان دولت و دست اندرکاران در زمینه علوم و اطلاعات فناوری اطلاعات جغرافیایی ، منابع طبیعی ، محیط زیست ، برنامه ریزی ، تجارت و مدیریت برگزار می شود.

SilkGIS 2020 توجه ویژه ای به توسعه فناوری های زمین شناسی و بانکهای اطلاعاتی برای تنوع زیستی و اکوسیستم ها ، داده های بزرگ در سیستم اطلاعات جغرافیایی ، نقشه برداری و مدیریت منابع طبیعی ، خطرات طبیعی و مدیریت اضطراری ، موضوعات مربوط به خشکسالی در آب خواهد داشت و بر  مدیریت بهتر زمین ، آب و کیفیت زندگی متمرکز خواهد شد.

برگزار کننده این کنفرانس گروه جغرافیا ، دانشگاه گنت (بلژیک) است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت کنفرانس به نشانی http://geoweb.ugent.be/silkgis2020

اطلاعیه ها