انتصاب دكتر محمد جواد اميدي به سمت قائم مقام رياست دانشگاه صنعتي اصفهان در امور بين الملل و توسعه ساختارهاي فناوري

دكتر محمد جواد اميدي امروز یکشنبه 31 شهریور ماه 1398، طي حكمي از سوي دكتر سيد مهدي ابطحي، رياست دانشگاه صنعتي اصفهان به سمت قائم مقام رئیس اين دانشگاه در امور بین‌الملل و توسعه ساختارهای فناوری منصوب گرديد.

در این حکم دکتر ابطحی با اشاره به سوابق ارزشمند و تجربيات ارزنده دکتر امیدی در امور بين‌الملل، بر پیشبرد اهداف دانشگاه در این حوزه تأکید کرده است.

دكتر اميدي پيش از اين معاونت پژوهش و فناوری اين دانشگاه را بر عهده داشته است. مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان،رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان، رئیس دانشکده برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان و مشاور فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری اصفهان، از جمله سوابق اجرایی ایشان است.وی داراي مقالات متعدد در ژورنال ها و کنفرانس هاي علمي بوده و ثبت بيش از 10 اختراع بین المللی را در کارنامه خود دارد.

امور بين الملل دانشگاه صنعتي اصفهان اين انتخاب بجا و شايسته را كه بيانگر تعهد و شايستگي هاي برجسته ايشان مي باشد را صميمانه تبريك عرض نموده و براي ايشان آرزوي سلامتي و موفقيت هاي بيش از پيش را از خداوند متعال خواستار است.