کسب جایگاه نخست کشور توسط دانشگاه صنعتی اصفهان در چهار حوزه در نظام رتبه بندی موضوعی تایمز 2020

نتایج رتبه بندی موضوعی Times Higher Education  2020 اعلام شد. در اين رتبه بندي دانشگاه صنعتي اصفهان در رشته هاي كشاورزي، جنگلداري، محيط زيست و علوم دريايي جايگاه نخست را به خود اختصاص داد.

همچنين اين دانشگاه در علوم زيستي رتبه دوم و در درآمدهاي صنعتي و همچنين ارتباطات بين الملل رتبه ي سوم وزارت علوم را كسب كرد.

لازم به ذکر است بر اساس این رتبه بندی دانشگاه صنعتی اصفهان جایگاه چهارم را در بین دانشگاه های ایران دارا می باشد.

پایگاه رتبه‌بندی "تایمز" یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی است که دانشگاه­های جهان را رتبه‌بندی می­‌کند. در حالی که در سال 2012 تا 2014 از ایران تنها یک دانشگاه و در سال 2015 دو دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی اصفهان در این رتبه بندی حضور داشتند در سال 2018 این تعداد به هجده و در سال 2019 به 29 دانشگاه دانشگاه افزایش یافت. در رتبه بندی سال 2020، 40 دانشگاه از ایران در جمع 1396 دانشگاه برتر جهان از 92 کشور حضور یافتند.