همکاری های علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و مرکز تحقیقاتی M&MoCS ایتالیا:

همکاری های علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و مرکز تحقیقاتی M&MoCS ایتالیا به به همت جناب آقای دکتر محمود کدخدایی، استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان در بهمن سال 1397 صورت پذیرفت.

آغاز همکاری علمی با این مرکز بر اساس همکاری علمی ایشان با M&MoCS،بر طراحی، تحلیل و تولید ساختارهای فراماده Pantographic  با استفاده از مواد حافظه دار بنا شده است. برگزاری این دوره که پس از برگزاری چند جلسه آنلاین و تبادل نظر در خصوص نحوه همکاری، رئیس این مرکز تمایل خود را برای برگزاری یک دوره کارآموزی تابستانه برای دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی مکانیک و یک دوره تحقیقاتی 6 ماهه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ابراز نمود.

پس از طرح موضوع با معاونان پژوهشی و آموزشی،مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی و ریاست دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه در بهمن سال 96 مسئولیت اجرای این دوره به آقای دکتر کدخدایی تفویض گردید.

با همکاری مرکزM&MoCS،واجد شرایط کارآموزی یا دوره ی تحقیقاتی بر اساس قوانین دانشکده و دانشگاه  (از نظر تعداد واحدهای گذرانده، سنوات تحصیلی متقاضی و ...)، وضعیت علمی، سطح زبان انگلیسی، گرایش تحصیلی و زمینه پژوهشی مرتبط  4 شاخص اصلی برای بررسی متقاضیان در نظر گرفته شد. که در نهایت 17 دانشجوی کارشناسی و 7 نفر دانشجوی کارشناسی ارشد در پایان اسفند ماه 1396 برای این برنامه انتخاب گردیده که تمامی متقاضیان به غیر از یک دانشجوی مهندسی کامپیوتر، از دانشکده ی مهندسی مکانیک می باشند.

لازم به ذکر است که در این دوره دانشجوی دکترای واجد شرایط برای این دوره معرفی نگردیده است.

معرفی مرکز M&MoCS

اجرای کارآموزی و دوره تحقیقاتی دانشجویان در مرکز M&MoCS