بازدید معاون دبیر کل اتحادیه ارتباطات بین المللی از دانشگاه صنعتی اصفهان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

مالکوم جانسون ، معاون دبیر کل اتحادیه ارتباطات بین المللی (ITU)  در روز پنج شنبه 27 تیر ماه 98 از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کرد.

این دیدار که در پی بازدید  سال های گذشته وی از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان صورت گرفته است، پیرو علاقمندی وی با توجه به تغییرات و تحولات و رشد و پیشرفتهای شهرک و مؤسسات وابسته انجام گردیده است.

بدین منظور جانسون در این دیدار به همراه آقای دکتر محمد جواد امیدی، معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیر منطقه ای یونسکو مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از شهرک بازدید به عمل آورد و با پیشرفت ها و دستاوردهای آن و مؤسسات مستقر در زمینه های ICT آشنا شد.

در این جلسه تعدادی از شرکت های دانش بنیان فعال در زمینه های ICT معرفی شدند و زمینه های همکاری با اتحادیه ارتباطات بین المللی (ITU) مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان معاون دبیر کل اتحادیه ارتباطات بین المللی با ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان نیز دیدار کرد .