دکترسيد مهدي ابطحي به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي اصفهان با ابلاغ حکمی از سوی وزير علوم، تحقیقات و فناوری دکترسيد مهدي ابطحي به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب گردید.

دکتر منصور غلامي وزير علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی، دکتر سيد مهدي ابطحي، ریاست شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را با حفظ سمت به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب خطاب به دکتر ابطحی آمده است:
"با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم و با حفظ سمت به سرپرستی دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود با بهره‌مندی از تجارب اعضای هیئت علمی دانشگاه، و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.
امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری، رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، اهتمام ورزید."

دکتر سیدمهدی ابطحی متولد سال ۱۳۴۴و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان است.
وی دوره کارشناسی خود را در رشته راه و ساختمان در دانشگاه شیراز، کارشناسی ارشد عمران راه و ترابری را در دانشگاه علم و صنعت و دکترای عمران راه و ترابری را از دانشگاه علم و صنعت اخذ کرده است.
دکتر ابطحی چاپ بیش از ۵۵ مقاله در نشریات علمی معتبر بین‌المللی و داخلی، چاپ بیش از ۷۰ مقاله در کنفرانس‌های بین‌المللی و داخلی، انجام بیش از ۴۵ طرح پژوهشی خاتمه یافته با صنعت، ثبت ۵ اختراع و تألیف ۳ جلد کتاب را در کارنامه فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود دارد.
از سوابق مدیریتی و اجرایی وی می‌توان به معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان (۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴) و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان (۱۳۹۲ تا تیرماه ۱۳۹۷) اشاره کرد. دکتر ابطحی از تیرماه سال ۱۳۹۷ تاکنون ریاست شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را عهده‌دار بوده است.

وزير علوم، تحقیقات و فناوری همچنین درطی حکمی جداگانه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دكتر سيد محمود مدرس هاشمي ریاست پیشین دانشگاه صنعتی اصفهان در طول تصدی این مسئولیت،  با استعفاي ايشان موافقت نمود.

مدیریت و تیم روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن تشکر اززحمات ارزشمند و تلاش های دلسوزانه جناب آقای دکتر مدرس هاشمی و تبریک انتصاب شایسته جناب آقای دکتر ابطحی، آرزوی سلامتی و موفقیت های روز افزون و توفیق در خدمت را برای هر دو بزرگوار از پیشگاه خداوند متعال خواستار است.