دوره کارشناسی مدیریت کسب و کار بین‌الملل در دانشگاه لوسرن سوئیس

دانشگاه علوم کاربردی و هنر لوسرن سوئیس، دوره‌ی کارشناسی مدیریت کسب و کار بین‌المللی خود را که پیش از این و از سال 2008 به زبان آلمانی برگزار می‌شده است، به زبان انگلیسی برگزار می‌کند.

به طور خلاصه، مزایای این دوره عبارتند از:

• برنامه مدیریت کسب و کار جامع در قالب سه رشته متفاوت و امکان انتخاب از بین دروس متنوع
  • برنامه‌ای که به فارغ‌التحصیلان خود را برای بازار کار آماده می‌کند. برنامه‌ای کاربردی و قابل استفاده در محیط حرفه‌ای
  • زمینه‌ساز علمی قوی و قابل استفاده جهت ادامه تحصیل در مقاطع تکمیلی در دانشگاه‌ها سوئیس و سراسر جهان
  • ارائه مدرکی که در سطح بین‌الملل شناخته شده و قابل استناد است
  • قابلیت انعطاف از نظر محتوا و زمانی جهت تحصیل تمام‌وقت یا پاره‌وقت
  • امکان گذراندن یک ترم تحصیلی در یکی از دانشگاه طرف قرارداد دانشگاه لوسرن در سرتاسر جهان

معرفی مختصر سه رشته‌ای که در این زمینه ارائه می‌شود:

• رشته مدیریت مدیریت و اقتصاد بین‌الملل: تمرکز این رشته بر روی صلاحیت‌های مورد نیاز کارشناسان جهت برنامه‌ریزی، مدیریت و پیش‌بردن یک سازمان بین‌المللی است. این رشته برای دانشجویانی که آرمان‌های جهانی دارند و علاقه‌مند به کار کردن در شرکت‌های بین‌المللی هستند ایده‌آل است.
  • رشته‌ی حسابداری، سرمایه‌گذاری و بانکداری: این رشته برای دانشجویان باانگیزه‌ای که علاقه دارند شغل آینده‌شان در زمینه‌ی مدیریت مالی بین‌المللی باشد مناسب است. دروس این رشته، دانش پایه در زمینه واسطه‌گری مالی، اقتصاد بانکداری، بازار مالی سوئیس و همچنین رشد و توسعه در بخش خدمات مالی را برای دانشجویان فراهم می‌کند.
  • رشته توریسم و مدیریت گردشگری: دانشجویان را برای یک شغل بین‌المللی در صنعت سفر و گردشگری آماده می‌کند. این رشته به صورت ویژه برای کسانی که علاقه‌مند به مدیریت مقصد، هتل یا اجرای تور هستند، طراحی شده است.

مهلت ثبت‌نام تا 30 آپریل 2019 (10 اردیبهشت 98) می‌باشد. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت این دانشگاه مراجعه نموده یا بروشور مرتبط به این برنامه را از اینجا دریافت نمایند. در صورت داشتن سوالاتی در زمینه این برنامه می‌توانید به bachelor.business@hslu.ch ایمیل بزنید.