اعلام تشکیل کنسرسیوم دانشگاه‌ها و مراکز علمی اصفهان برای همکاری‌های بین‌المللی در جریان نخستین کارگاه معرفی گرنت‌های بین‌المللی

نخستين جلسه از سلسله نشست هاي معرفي اعتبارات و حمايت هاي مالي بين المللي با عنوان "معرفي گرنت هاي بين المللي براي فرصت هاي مطالعاتي و پروژه هاي تحقيقاتي مشترك " با همكاري دانشگاه هاي پيشرو استان اصفهان و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزار گرديد.

اين نشست  به ميزباني دانشگاه صنعتي اصفهان در تالار شيخ بهايي اين دانشگاه و با حضور مديران روابط بين الملل دانشگاه صنعتي اصفهان، دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان وبا استقبال  تعداد زيادي از دانشجويان برگزار شد.

در اين نشست دكتر سيما فاخران، مدير روابط بين الملل دانشگاه صنعتي اصفهان، ضمن خوش آمد گويي به معرفي كنسرسيوم دانشگاه ها و مراكز علمي اصفهان براي همكاري هاي بين المللي پرداخت. وی همچنین در این نشست ازامضاي تفاهم نامه ميان اين دانشگاه ها و مراكز علمي در طي روزهاي آتي خبر داد.

فاخران هدف از اين تفاهم نامه را هم افزايي ظرفيت و مزيت هاي دانشگاه هاي منطقه و بهره مند شدن دانشگاه هاي عضو از امكانات يكديگر، توسعه ي همكاري هاي علمي-فرهنگي در سطح ملي و بين المللي عنوان نمود.

در ادامه دكتر وحيد سالاري، مدير دفتر جذب گرنت هاي بين المللي اين دانشگاه به معرفي حمايت هاي مالي بين المللي پرداخت.

مكسي سيگموند، نماينده ي DAAD دانشگاه علوم پزشكي اصفهان ، نيز با معرفي اين سازمان توضيحاتي در اين خصوص ارائه نمود.

همچنين دكتر كميل طيبي، مدير روابط بين الملل دانشگاه اصفهان توضيحاتي چند در خصوص ECO- Science Foundation ارائه نمود.

مديريت روابط بين الملل دانشگاه هنر اصفهان، دكتر محمد امين امامي  به معرفي فرصت هاي حمايت از پژوهش هاي مشترك سينكروتون در قالب پژوهش هاي سزامي پرداخت.

همچنين حمايت هاي مالي از پژوهش هاي مشترك كشور اتريش توسط پروفسور گندلوف هاسه، از دانشگاه Graz  اتريش معرفي گرديد.

پروژه هاي اتحاديه اروپا در افق ٢٠٢٠ (Horizon 2020) ، و حمايت هاي كشور سوئيس از پژوهش هاي مشترك عناوين ديگري بودند  كه در اين نشست به ترتيب توسط دكتر سيد هادي حسيني، و دكتر پيمان مصدق اعضاي هيأت علمي دانشگاه صنعتي اصفهان معرفي گرديد.

در نهايت دكتر بابك واثقي مدير شركت Motor Power Tech در كانادا و فرانسه به معرفي و بررسي بورس هاي پژوهشي مشترك جندي شاپور كه توسط بخش علمي فرهنگي دولت فرانسه حمايت مي شوند،  پرداخت.

نظر به اينكه اين كارگاه اولين برنامه از سلسله نشست هاي "معرفي گرانت هاي بين المللي براي فرصت هاي مطالعاتي و پروژه هاي تحقيقاتي" مي باشد، زمان و محل برگزاري نشست هاي تخصصي بعدي متعاقباً اعلام خواهد شد.

لازم به  ذكر است فایل‌ ارائه‌های انجام شده در این نشست از طریق لینک‌های زیر قابل دسترس است:

1- فایل ارائه جناب آقای دکتر سالاری - معرفي حمايت هاي مالي بين المللي

2 فایل ارائه جناب آقای دکتر طیبی - معرفی ECO-Science Foundation

3- فایل ارائه جناب آقای دکتر امامی - معرفی فرصت هاي حمايت از پژوهش هاي مشترك سينكروتون در قالب پژوهش هاي سزامي

4- فایل ارائه جناب آقای دکتر مصدق - حمایت‌های کشور سوئیس از پژوهش‌های مشترک

5- فایل ارائه جناب آقای دکتر واثقی - معرفی بورس حمایتی جندی شاپور

6 - فایل‌های ارائه خانم سیگموند - معرفی بنياد DAAD آلمان - 1 - 2 - 3 - 4

7- فایل ارائه آقای پروفسو هسه از دانشگاه گراتز اتريش - حمایت‌های مالی از پژوهش‌های مشترک ایران و اتریش-

8- فايل ارائه آقاي دكتر سيد هادي حسيني- پروژه هاي اتحاديه اروپا در افق ٢٠٢٠ (Horizon 2020)