دانشگاه صنعتی اصفهان صدر نشین دانشگاه های ایران در نظام رتبه بندی دانشگاهی (Round) 2018 از نظر تنوع جهانی

بر پایه گزارش « آژانس رتبه بندی رار » (RUR) در سال 2018، یازده مؤسسه ی ایرانی در سیاهه ی مؤسسه های برتر جای گرفته اند. دانشگاه های «علوم پزشکی تهران»، «صنعتی شریف»، «صنعتی اصفهان»، «شهید بهشتی»، و «علامه طباطبایی» این مؤسسه ها هستند.

در این میان دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب امتیاز 61/495 و رتبه جهانی 634 از نظر تنوع جهانی جایگاه نخست در بین دانشگاه های ایران را به خود اختصاص داده است.

طبق آخرین نتایج اعلام شده توسط نظام رتبه‌بندی راوند (Round University Ranking) دانشگاه صنعتی اصفهان در میان 11 دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه‌بندی، در شاخص‌های پژوهش و تنوع بین‌المللی رتبه اول کشور و در رتبه‌بندی کلی، رتبه سوم کشور را کسب نموده است.

در بخش رتبه‌بندی موضوعی نیز، نتایج زیر برای دانشگاه صنعتی اصفهان به دست آمده است:

در علوم طبیعی رتبه 258 جهانی و اول کشور

در رشته‌های فنی رتبه 345 جهانی و سوم کشور

در علوم زیستی رتبه 489 جهانی و رتبه سوم کشور

نظام رتبه‌بندی RUR عملکرد 761 موسسه تحصیلات تکمیلی بین‌المللی را با 20 شاخص که در 4 دسته‌بندی کلی تدریس، پژوهش، تنوع بین‌المللی و ثبات اقتصادی قرار دارند، مورد سنجش قرار می دهد.

نخستین هدف این نظام رتبه بندی نیز سنجش عملکرد مؤسسه های برتر جهان بر پایه ی چهار حوزه ی کلیدی آموزش، پژوهش، تنوع جهانی و پایداری مالی است. افزون بر این، مدیران دانشگاه می توانند وضعیت خود را تحلیل و ارزیابی نموده و دانشجویان نیز مؤسسه ی هدف خود را جهت ادامه تحصیل آسان تر برگزینند.

بر پایه گزارش سال 2018 رتبه بندی « راوند»، « Harvard University» با بیشترین امتیاز پیشگام جهان است و University of Chicago،

California Institute of Technology-Caltech،

Imperial College London

Standford University

MIT

Columbia University

Northwestern University

Princeton University

University of Cambridge  در جایگاه دوم تا دهم هستند.

اطلاعات رتبه‌بندی سال 2018 این موسسه از این نشانی قابل دسترس است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص متدولوژی این نظام رتبه‌بندی اینجا را مطالعه بفرمایید.