بزرگداشت هفته پژوهش و روز جهانی خاک در دانشگاه صنعتی اصفهان:

هم‌زمان با روز جهانی خاک، همایش سالانه روز جهانی خاک در هفته پژوهش با حضور پژوهشگران برتر خاک، اساتید و دانشجویان به همت معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی و انجمن علمی علوم و مهندسی خاک دانشکده کشاورزی برگزار شد.

در این همایش ضمن ارائه آخرین دستاوردهای حوزه علوم خاک، با تخمین خسارت سالانه فرسایش خاک در کشوربالغ بر 28 میلیارد دلار ، بر اهمیت این مسئله در امنیت غذایی و تولید آب سالم تأکید شد.

دکتر محمدعلی حاج عباسی، مدیرگروه خاک دررابطه‌با اهمیت مسئله خاک در جهان گفت: شعار امسال روز جهانی خاک "خاک و آب، منشأ زندگی" است. وی افزود یکی از اهداف همایش استفاده از متخصصین و پژوهشگران برای ارائه راهکارهای بهینه بهره‌مندی از خاک است؛ چراکه خاک با امنیت غذایی و سلامت انسان‌ها ارتباط مستقیم دارد.

دبیر علمی همایش مهم‌ترین برنامه‌های گردهمایی امسال را، ارائه یافته‌های علمی دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی اصفهان، تقدیر از پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان، ارتباط با کارآفرین و مدیران برتر استان و میز معرفی کتاب عنوان کرد.

شایان‌ذکر است؛ باتوجه‌به اهمیت خاک به‌عنوان یکی از مهم­ترین اجزاء طبیعت، از سال ۲۰۱۲ سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ۵ دسامبر برابر با ۱۴ آذر را به‌عنوان روز جهانی خاک و سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۴ را دهه جهانی خاک اعلام کرد.