دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه برتر در حوزه ارتباطات بین‌الملل

مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم و تحقیقات فناوری از دانشگاه صنعتی اصفهان به‌عنوان دانشگاه برتر در حوزه ارتباطات بین‌الملل در سال ۱۴۰۱ تقدیر کرد.

نشست تقدیر از دانشگاه‌های موفق در انجام پروژه‌های مشترک با بهره‌گیری از توان ایرانیان مقیم خارج از کشور روز شنبه ، 11 آذر ماه 1402 در محل وزارت علوم برگزار شد. در این نشست وحید حدادی اصل، قائم‌مقام وزیر علوم و تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی، عملکرد دانشگاه صنعتی اصفهان در راستای انجام طرح‌های مشترک علمی، پژوهشی و فناوری با متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور را شایسته دانست.

وی با بیان اینکه رشد و تعالی علمی بین‌المللی کشور و ساختن آینده‌ای درخشان و امیدآفرین نیازمند پویایی، نشاط و خلاقیت برآمده از مسئولیت اجتماعی دانشگاه نخبگان علمی است گفت: این مسیر بهره‌گیری از ظرفیت و توانمندی نخبگان ایرانی مقیم خارج کشور فرصت و عرصه‌ای را برای شکوفایی و حمایت از خلاقیت‌ها فراهم می‌کند.

معاون مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم در ادامه سخنان خود به ذکر حوزه‌های حائز اهمیت وزارت علوم در زمینه همکاری با ایرانیان خارج از کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: وزارت علوم از پروژه‌ها در حوزه‌های نانوتکنولوژی، میکروالکترونیک، بایوتکنولوژی، کوانتوم، مهندسی داده‌ها، علوم شناختی، مدیریت منابع آب، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، تبادل علم و فناوری و برگزاری کنفرانس‌ها و نشست‌های تخصصی میان ایرانیان داخل و خارج از کشور حمایت ویژه می‌کند.

گفتنی است؛ در پایان از دانشگاه صنعتی اصفهان و چند دانشگاه دیگر شامل دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، صنعتی شیراز، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، الزهرا (س)، علم و صنعت ایران، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، فردوسی مشهد، بین‌المللی امام خمینی (ره) و پژوهشگاه‌های ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و رنگ با اهدای لوح تقدیر شد.