دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه تحقیقات ملی ازبکستان یادداشت تفاهم همکاری امضا کردند.

در حاشیه اختتامیه پنجمین جایزه مصطفی (ص) و رویداد تبادل تجربیات علمی دانشمندان تراز برتر جهان اسلام در دانشگاه صنعتی اصفهان، تفاهم نامه همکاری میان این دانشگاه و موسسه مهندسین آبیاری و مکانیزاسیون کشاورزی تاشکند در دانشگاه تحقیقات ملی ازبکستان امضا شد.

در این تفاهم نامه تأکید شده است هر دو موسسه اهمیت همکاری های بین المللی در آموزش عالی و تحقیقات علمی را به رسمیت شناخته و ضمن این تفاهم موافقت خود را در زمینه همکاری های متقابل دراین زمینه را ارتقا دهند.

تسهیل تبادل دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، ترویج تبادل اعضای هیأت علمی، دانشجویان و پژوهشگران و مشارکت در فعالیت های تحقیقاتی مشترک، از جمله برنامه ها و پروژه های تحقیقاتی مشترک در راستای این تفاهم نامه است.

دانشگاه ملی تحقیقات، رتبه برتر دانشگاه های ازبکستان را دارد. دانشگاه صنعتی اصفهان در راستای توسعه دیپلماسی علمی در منطقه و با امضا این تفاهم، برنامه های مشترک تحصیلات تکمیلی و رویدادهای علمی مشترک با کشور ازبکستان را دنبال می کند.

همچنین بخوانید...