حضورفعال دانشگاه صنعتی اصفهان در نمایشگاه سالانه آموزش بین المللی در چین

دانشگاه صنعتی اصفهان در نمایشگاه سالانه آموزش بین المللی در چین که از 26 تا 29 اکتبر در شهر پکن برگزار گردید، حضوری فعال داشت.

بیست و چهارمین نمایشگاه سالانه بین المللی آموزش چین (24th China Annual Conference for International Education (2023))  از تاریخ 26  تا 29 اکتبر در شهر پکن برگزار شد. در این نمایشگاه بیش از 50 دانشگاه از سراسر دنیا حضور داشتند. ایران نیز برای نخستین بار با همراهی دانشگاه های برتر در این نمایشگاه حضوری فعال داشت.

با توجه به اهمیت راهبردی کشور چین در مسیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و همچنین برنامه‌ی وزارت علوم مبنی بر تلاش بر جذب بیشتر دانشجویان بین‌المللی، سازمان امور دانشجویان مقرر کرد که دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، تربیت مدرس تهران، صنعتی شریف و علوم پزشکی تهران در نمایشگاه تخصصی آموزش عالی چین (CEE 2023) شرکت نمایند.

دکتر پیمان مصدق مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان نماینده این دانشگاه به همراه هیأت اعزامی سازمان امور دانشجویان در این نمایشگاه، میزبان بازدیدکنندگان مختلف در غرفه ایران بود.

در جریان این سفر، بازدیدها و جلسات انجام شده، تعداد ۶ تفاهم نامه با دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی چین شامل مرکز ملی علوم و فناوری نانو چین، انستیتوی تکنولوژی پکن (Beijing Institute of Technology - BIT) ، انستیتوی مهندسی فرآیند پکن (Institute of Process Engineering – IPE) وابسته به آکادمی علوم چین بازدید، دانشگاه کشاورزی شهر نانجینگ (Nanjing Agriculture University – NAU)، دانشگاه شاندونگ، دانشگاه دانگ‌هوا به مرحله تصویب و یا امضا رسید و مذاکرات خوبی با پارک‌های علم و فناوری  Tuspark ( یکی از بزرگترین پارک‌های علم و فناوری کشور چین ) و اسکودا به منظور جذب سرمایه‌گزاری در حیطه علم و فناوری صورت گرفت. همچنین طرف‌های چینی با ارائه تعدادی بورسیه تحصیلی به دانشجویان ایرانی موافقت کردند.