دانشگاه صنعتی اصفهان میزبان دانشجویان برتر دانشگاه چینهوا از کشور چین بود.

دانشگاه صنعتی اصفهان امروز سه شنبه 17 مردادماه 1402، میزبان یک گروه ۱۸ نفره دانشجویی از دانشگاه چینخوا از کشور چین بود. این برنامه  در راستای تبادلات علمی و فرهنگی بین دانشگاه‌های ایران و چین برگزار شده و در این برنامه یک روزه، دانشجویان چینی ضمن آشنایی با دانشگاه صنعتی اصفهان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، از بخش های مختلف این دو مرکز بازدید کردند و با فناوری‌ها و محصولات دانش بنیان آنها آشنا شدند. دکتر پیمان مصدق، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر اهمیت تعاملات بین‌الملل عنوان کرد: هدف از اجرای برنامه‌هایی از این دست، فعال کردن پتانسیل شانگهای و برقراری تعاملات فنی، علمی و تکنولوژی با کشور چین است.

وی با بیان اینکه دانشگاه چینهوا یکی از دانشگاه‌های برتر آسیا و جهان به شمار می‌رود، گفت: این دانشگاه  بازدید 300 گروه دانشجویی از کشورهای مختلف دنیا را در برنامه دارد  که اولین گروه خود را در پسا کرونا بعد از مصاحبه و گزینش علمی به ایران فرستاده و این نشان‌دهنده اهمیت کشور ایران در منطقه خاورمیانه است.دکتر مصدق افزود: دانشگاه چینهوا، ایران را کشور کلیدی خاورمیانه می‌داند و معتقد است امضای تفاهم‌نامه میان این دو کشور منجر به همکاری‌های علمی بیشتر با کشور چین در خاورمیانه خواهد شد.

دانشجویان دانشگاه چینهوا، در سفر علمی خود به ایران، ضمن بازدید از دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، شیراز و دانشگاه صنعتی اصفهان و همچنین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، محیط علمی و آموزشی دانشگاه‌های ایران را محیطی صمیمی و گرم توصیف کردند و ابراز داشتند  یکی از بهترین برنامه‌های این سفر، بازدید از دانشگاه صنعتی اصفهان و پارک علم و فناوری بود که در آن پیشرفت فناوری در ایران و تبدیل ایده به فناوری با وجود تحریم‌هایی که به این کشور تحمیل می‌شود را دیدیم.

گفتنی است: دانشگاه چینهوا یکی از معتبرترین دانشگاه‌های آسیا و جهان است که رتبه اول در کشور چین، رتبه سوم در آسیا و رتبه 24 رنکینگ تایمز را به خود اختصاص داده است.