نشست مسئولین بین المللی سازی دانشگاه صنعتی اصفهان به میزبانی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه برگزار شد.

نشست مسئولین بین المللی سازی دانشگاه صنعتی اصفهان  روز دوشنبه 8 خرداد ماه 1402 به میزبانی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه و با حضورمسئولین بین المللی سازی دانشکده ها ی دانشگاه برگزار شد.

در این دیدار مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و دستاوردهای بین المللی دانشگاه طی 6 ماه گذشته ، به بیان بررسي برنامه ها و اهداف آتي مديريت امور بين الملل پرداخت.دکتر پیمان مصدق در این نشست به گزارشی از فعالیت های اخیر بین الملل دانشجویان ارائه و از تدوین دوره هاي آموزشي و پژوهشي مشترك با دانشگاه های اروپایی و همچنین دانشگاه های کشور چین خبر داد. وی همچنین با اشاره به هدف کلان بین المللی شدن دانشگاه ،از رفع موانع در جذب دانشجوی بین الملل و همچنین دریافت مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه در احداث دانشکده بین الملل در دانشگاه خبر داد.

وی همچنين لزوم فرهنگ سازي عمومي در دانشگاه در پذيرش دانشجويان بين المللي را از مهمترين عوامل در موفقيت در جذب دانشجويان بين الملل عنوان نمود و تأکید کرد این مهم می تواند تا حدودی كسري بودجه هاي پژوهشي و تحقيقاتي را پوشش دهد.

دکتر مصدق همچنین از تشكيل كارگروه مشترك دانشكده فيزيك و شيمي و برگزاري همايش بين المللي CERN و SESAME در 5 تيرماه سال جاري در دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان بنیانگذار سزامي خبر داد و افزود بدهي هاي حق عضويت این سازمان پرداخت گردید ه است. وی همچنین با اعلام برگزاري المپياد بين المللي فيزيك دانش آموزي در سال 2024 در دانشگاه صنعتي اصفهان، اين رويداد را فرصتي مناسب براي معرفي بهتر دانشگاه عنوان کرد.

در پایان هر یک از مسئولین بین المللی سازی دانشکده ها نیز به ارائه گزارشی از اقدامات بین المللی دانشکده های خود پرداخته و چالش ها و پیشنهادات خود را مطرح نمودند.