بازدید سفیر سوئیس از دانشگاه صنعتی اصفهان

سفیر سوییس در ایران، با سفر به اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان حضور یافت و از امور بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان و میز سوئیس بازدید کرد.

نادین الیویری لوزانو سفیرجدید سوئیس در ایران به همراه دکتر چانتال دلی رایزن علمی این کشور در ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان طی نشستی  با هیأت رئیسه دانشگاه و همچنین مدیر امور بین الملل و مسئول میز سوئیس دیدار کرد. دراین دیدار که با توجه به تغییر قریب الوقوع رایزن علمی سفارت سوئیس در تهران و با توجه به نقش مؤثر ایشان در توسعه همکاری های علمی پژوهشی میان دو کشور برنامه ریزی شد ، ضمن مروری بر تاریخچه فعالیت های علمی و پژوهشی بین دو کشور و نقش رایزن علمی سفارت و همچنین میز سوئیس در تعریف این همکاری ها بر لزوم حفظ و توسعه این ارتباطات تأکید شد.

در ادامه این نشست همچنین دکتر عبیده جعفری مسئول میز سوئیس با اشاره به تاریخچه همکاری علمی میان ایران و سوییس، به ارائه گزارشی از روند تشکیل میز سوییس به عنوان مرجع ملی همکاری‌های علمی بین‌المللی میان دو کشور پرداخت و گزارشی از فعالیت های انجام شده تا کنون ارائه داد.

بازدید ازشهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و آزمایشگاه مرکزی و برخی پژوهشکده های دانشگاه از جمله برنامه های سفیر دراین سفر بود.

گفتنیاست مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بهمن سال 1395 طي حكمي دانشگاه صنعتی اصفهان را به عنوان مرجع ملی دربرقراری ارتباط با کشور سوئیس (Swiss National Contact Point)  به دانشگاه های ایران معرفی نموده است.