فراخوان موقعیت شغلی در سزامی

به اطلاع می رساند سزامی ( پروژه بین المللی " تابش سینکروترون برای کاربردهای تجربی در خاورمیانه (SESAME)") به دنبال استخدام دو نفر تکنسین عملیات ماشین شتابگر با مدرک مهندسی برق/الکترونیک، مکاترونیک، ابزار دقیق، و یا فیزیک می باشد.

داوطلبان می بایست دانش خوبی در راه اندازی و تست دستگاه های الکتریکی و ابزار دقیق داشته باشند. افراد استخدام شده زیر نظر مستقیم مدیر فنی مشغول به کار خواهند شد.

mailمهلت ارسال درخواست 12 جولای 2023 مطابق با ۲۱ تیر ۱۴۰۲ یا تا زمانی که نامزد مناسب پیدا شود

enlightened توصیف وظایف شغلی و اطلاعات بیشتربه همراه فرم های مربوطه در لینک زیر قابل دسترسی است:

لازم به ذکر است پروژه سزامی (SESAME)، اولین مرکز تحقیقاتی مهم با سرمایه‌گذاری علمی و فنی مشترک بین‌المللی برای تأسیس و استفاده از یک دستگاه سینکروترون در خاورمیانه است که با همکاری چندین کشور اروپایی، امریکایی و آسیایی و با هدف توسعه فناوری ساخت شتابگر سینکروترون و کاربردهای آن در این منطقه بنا نهاده شده است. ایران نیز از اعضای مؤسس این پروژه در سال 1999 و از مهمترین کشورهای نامزد مکان نصب آن بود. این پروژه در نهایت درکشور اردن نصب گردید و جمهوری اسلامی ایران در سال 2007 با تصویب مجلس شورای اسلامی رسماً به این پروژه بین المللی ملحق شد.

گفتنی است  با توجه به مصوبات دومین جلسه شورای هماهنگی سازمان های بین المللی مورخ 15/10/1399 و به استناد مفاد بند 4 و 5 آیین نامه همکاری های علمی، آموزشی و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، طی حکمی از سوی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مرجع ملی همکاری با پروژه بین المللی " تابش سینکروترون برای کاربردهای تجربی در خاورمیانه (SESAME) تعیین شد. پس از مرجعیت ملی همکاری جمهوری اسلامی ایران با پروژه جهانی سرن(CERN) و تأسیس میز تبادلات علمی کشور سوئیس با ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان، مرجعیت ملی همکاری ایران با پروژه بین المللی سزامی(SESAME)، سومین مأموریت ملی بین المللی واگذار شده به این دانشگاه از سوی وزارت علوم به شمار می رود.

اطلاعیه ها