اعزام دانشجویان دکترا بدون محدودیت ظرفیت به فرصت مطالعاتی

مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان در شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی اصفهان حضور یافت و از تازه‌ترین اقدامات و تسهیلات این سازمان برای اعزام دانشجویان دکترا برای فرصت تحقیقاتی به خارج از کشور خبر داد. دکتر محمد محمدی مسعودی ، با بیان فرصتهای تحقیقاتی کوتاه مدت خارج و داخل از کشور مخصوص دانشجویان دکترا، گفت: برای هر دانشجوی دکترا جهت اعزام به فرصت مطالعاتی علاوه بر هزینه بلیط، متناسب با کشور مقصد تا 200 میلیون تومان بودجه در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه فرصت‌های تحقیقاتی در داخل کشور نیز تعریف شده است خاطر نشان کرد: به جز تخصیص اعتبار مخصوص پژوهش دانشجو، مقرری ماهیانه تا سقف چهار میلیون در ماه به دانشجو ، هزینه غذا و هزینه خوابگاه به دانشگاه میزبان پرداخت می‌شود.

دکتر محمدی مسعودی از تلاش‌های این سازمان برای تصویب بورس‌های متنوع تحصیلی نام برد و بیان داشت: با توجه به ضرورت پاسخ به نیاز اشتغال برای دانش‌آموختگان مستعد دانشگاه‌ها و لزوم پاسخگویی به نیازهای صنعت و جامعه سیزده مدل بورس در دستطراحی و پیاده سازی در دست است. وی افزود: بنگاه‌های خصوصی چون صنایع بزرگ و شرکت‌های دانش بنیان، نیازهای آتی خود در حوزه‌های تخصصی را به دانشگاه اعلام و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به طور کامل یا با مشارکت دولت بورسیه تحصیلی می‌ شوند. این نوع بورس در مقطع کارشناسی با این ویژگی که حدود 40 واحد اختیاری این دوره‌ها با نیاز صنعت مطابقت داشته باشد عملیاتی می‌شود.

دکتر مسعودی تأکید کرد دانشگاه صنعتی اصفهان این ظرفیت را دارد که از فرصت‌های تحقیقاتی کوتاه مدت بیشتری برای دانشجویان دکترابهره‌مند شود.

لازم به ذکر است بر اساس روند جدید، دانشجویان دکترا پس از تصویب پیشنهاد رساله و در سنوات آموزشی مجاز (کمتر از 8 ترم تحصیلی) پس از انجام روند داوری در اداره کل بورس می‌توانند از فرصت تحقیقاتی خارج از کشور استفاده کنند.

بیشتر بخوانید...

منبع خبری: روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان