برگزاري پانزدهمين سمينار بین‌المللی علوم و تكنولوژي پليمر به ميزباني دانشگاه صنعتي اصفهان

پانزدهمين سمينار بین‌المللی علوم و تكنولوژي پليمر (ISPST2022) به همت انجمن پليمر ايران، از تاریخ 17 تا 19 آبان 1401 به ميزباني  دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.

در این دوره از سمینار علوم و تکنولوژی پلیمر که با هدف آگاهی از آخرين پيشرفت های علمی و تبادل اطلاعات در زمينه های مختلف علوم و فناوری پليمر، تسهيل ارتباط ميان مراکز دانشگاهی، صنعتی و پژوهشی داخل و خارج کشور، ايجاد بستر مناسب برای تبادل نظر پژوهشگران و متخصصان پليمری داخل و خارج کشور و ارائه آخرين دستاوردهای علمی کشور در زمينه های مختلف پليمر به جامعه بين المللي برگزار شد، 622 عنوان مقاله در دو محور كاربرد پليمرها در مهندسي بافت و زیست‌پزشکی  و مواد پليمري در زمينه مراقبت‌های پزشكي در همه‌گیری كوويد19  از دانشگاه ها و مراكز علمي سراسر كشور به دبيرخانه ارسال شد و پس از بررسي اوليه،529 مقاله مورد پذيرش قرار گرفت.

از ميان مقالات دريافتي 129 مقاله در سه روز كنفرانس به ارايه شفاهي پرداختند  و 470 مقاله نيز در قالب پوستر به معرض ديد محققان و دانشجويان دانشگاه‌ها و مراكز علمی‌پژوهشی كشور گذاشته شد.

همچنين در آيين گشايش اين سمينار بين المللي ، اساتيد برجسته داخلي و خارجي، به عنوان سخنرانان كليدي آخرين يافته هاي علمي خود را ارايه نمودند. از جمله سخنرانان كليدي و برجسته اين كنفرانس مي توان به پروفسور كلمنس هولزر از دانشگاه مونتان لئوبنكشور اتريش، دكتر نيره تائب نيا محقق دانشگاه كارولينا كشور سوئد، دكتر عليرضا فروزاني استاد ايراني دانشگاه يوهانس گوتنبرگ ماينز كشور آلمان و ديگر اساتيد برجسته ايراني و خارجي اشاره كرد.

منبع خبری: روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان