40 عضو هئیت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان

بر اساس گزارش پایگاه داده اسکوپوس، در تاریخ ۱۰ اکتبر ۲۰۲۲ در مجله PLOS به چاپ رسیده است حضور اعضای هئیت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان به ویژه اساتید جوان در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان، تا سال 2021، ارتقا چشمگیری یافته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، بر اساس داده هاي منتشره توسط تيم تحقيقاتي دانشگاه استنفورد، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز دانشمندان دو درصد برتر حوزه‌های علمی با بررسي و ارزيابي داده‌هاي پايگاه اسكوپوس، تا پایان سال 2021 اعلام شده است.

شايان ذكر است در اين فهرست، دو مدل ارزیابی داده ارائه شده است. ارزيابي بر پايه مدل اول تا پايان سال ۲۰۲۱ است كه نمايانگر شاخص عملكرد بلندمدت پژوهشگران پيشكسوت است. در اين گروه24 تن از اعضاي  هیئت علمي دانشگاه در ليست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.

همچنین براساس ارزیابی نوع دوم ، که از داده‌هاي يكساله ۲۰۲۱ است 39 نفر از اعضاي هيئت علمي دانشگاه در اين گروه قرار دارند.

در این فهرست نام اعضای هئیت علمی دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان با تعداد 11 هیئت علمی در صدر جدول قرار داد. پس از آن دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان با 9 عضو هیئت علمی، قرارداد.

در ادامه فهرست منتشر شده را می خوانید.

دانشکده شیمی : خانم دکتر داور - آقایان دکتر : انصافی – ملک پور- مومنی- رضایی- دیناری- سراجی – حاجی پور- تبریزچی

دانشکده مهندسی مواد : خانم دکتر خرازیها – آقایان دکتر : فتحی – نجفی زاده – کرمانپور- کریم زاده – عنایتی- عطاپور- طرقی نژاد- شمعانیان – رئیسی-اشرفی زاده

دانشکده مهندسی مکانیک: آقایان دکتر سوهانکار- سلیم پور- شمعانیان – ضیایی راد- جوانبخت

دانشکده مهندسی کشاورزی : آقایان دکتر ارزانی – اسلامیان – فتحی – ایوبی

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر : آقایان دکتر فرزانه فرد- ادیب- مجیری- همدانی گلشن

دانشکده مهندسی صنایع : خاشعی

دانشکده مهندسی عمران : آقای دکتر مستوفی نژاد

دانشکده مهندسی منابع طبیعی : آقای دکتر رضا مدرس

دانشکده مهندسی نساجی : سرکار خانم دکتر لاله قاسمی- سید مهدی حجازی- دکتر سمنانی

دانشکده مهندسی معدن: آقای دکتر ابراهیم قاسمی

پژوهشکده نانو تکنولوژی و مواد پیشرفته : دکتر علیرضا علافچیان

مشاهده لینک گزارش

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.

منبع خبری: روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان