دانشگاه صنعتی اصفهان از توسعه علوم ریاضی به عنوان بخشی از مسئولیت اجتماعی خود حمایت می کند

تفاهم نامه همکاری میان کمیته روابط بین المللی اتحادیه انجمن های ایرانی علوم ریاضی با بنیاد علمی سازمان همکاری اقتصادی (اکو) امضا شد. این تفاهم نامه به مناسبت سال بین المللی علوم پایه برای توسعه پایدار طی مراسمی با حضور پروفسور منظور حسین سومرو ( بنیان گذار و مشاور عالی بنیاد علمی اکو و رئیس اسبق این سازمان) و دکتر محسن محمدزاده درودی ، ریاست اتحادیه انجمن های ایرانی علوم ریاضی در روز جمعه 11 شهریور ماه 1401 در تالار مریم میرزاخانی خانه ریاضیات اصفهان امضا شد.

از دانشگاه صنعتی اصفهان آقایان دکتر علی رجالی(عضو هیأت علمی دانشكده رياضي و مؤسس خانه رياضيات اصفهان)، ، دکتر محمد جواد امیدی (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و مدیر مرکز منطقه ای آیریس)، دکتر نصرالله محبوبی صوفیانی(عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی) و دکتر پیمان مصدق (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی) در این مراسم حضور داشتند.

حضور در این نشست با هدف حمایت دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان عضوی از جامعه علمی کشور در جهت ترویج علوم پایه ریاضی در بین دانش آموزان عضو کشورهای اکو انجام شد. این دانشگاه با این رویکرد که ریاضیات پایه کلیه علوم مهندسی است در راستای انجام وظیفه اجتماعی خود در جهت گسترش علوم پایه ریاضی و حمایت از آن گام بر می دارد.

لازم به ذکر است در حاشیه این نشست از سوی پروفسور منظور حسین سومرو  کتاب " The Text Book of Plant Nematology"  که نوشته ایشان به همراه دو تن از همکاران وی می باشد و توسط انجمن نماتولوژیست های پاکستان (PSN) در مارس 2022 منتشر شده است به دانشگاه صنعتی اصفهان اهدا شد .