سيمنار علمي نوآوری و کارآفرینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد برگزاري سال علوم پايه دانشگاه صنعتي اصفهان، اولين سلسله از نشست‌های علمي خود را با برگزاري سمينار "علمي نوآوري، كارآفريني" را با رويكرد كارآفريني نوآورانه روز چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه به‌صورت برخط برگزار کرد.

این رویداد با حضور آقایان دكتر یحیی تابش عضو هیئت‌علمی برجسته دانشگاه صنعتي شريف و دارنده مدال بین‌المللی اِردوش در سال ۲۰۱۰، دكتر محسن هجرتی،  دانش‌آموخته دانشگاه صنعتي  شریف، دکتری علوم کامپیوتر دانشگاه کالیفرنیا (ایرواین)، دانشمند ارشد در پروژه خودروهای خودران در گوگل و دانشمند ارشد در شرکت داروسازی جِنتک و دکتر آقای بهزاد طبیبیان دانش‌آموخته دانشگاه علم و صنعت، با دکتری هوش مصنوعی از انستیتو ماکس پلانک (آلمان) و بنيان‌گذار استارت‌آپ ریزنال در آلمان و سیلیکون‌ولی برگزار شد.

دكتر مجيد سلامت، دبيرعلمي ستاد برگزاري سال علوم پايه در دانشگاه صنعتي اصفهان برگزاري اين سمينار را با حضور چهره‌های مطرح علم و فناوري فرصتي براي بررسي نمونه‌هایی از دستاوردهاي به روز فن آوری و توجه به روند توسعه تكنولوژي دانست و كارآفريني نوآورانه را محصول فرايند نوآوري، اكوسيستم كارآفريني و توجه به روند توسعه تكنولوژي برشمرد. وی در رابطه با تشكيل ستاد برگزاري سال علوم پايه نيز افزود: طبق مصوبه سازمان علمی و فرهنگی یونسکو، به‌منظور توجه به علوم پایه به‌عنوان مبنای اصلی توسعه و پیشرفت در کشورها، سال 2022 میلادی به‌عنوان سال جهانی بزرگداشت علوم پایه و توسعه پایدار نام‌گذاری شده است. در همين راستا، دانشگاه صنعتی اصفهان تشکیل کارگروهی تحت عنوان کارگروه ارتقاء علوم پایه متشکل از جمعی از اساتید دانشکده‌های علوم پایه (ریاضی، شیمی و فیزیک) و جمعی از اساتید دانشکده‌های فني دانشگاه صنعتی اصفهان را در دستور كار خود قرار داده است . این کارگروه اهداف متعدد و والایی را مدنظر خود قرار داده که یکی از آنها، تشکیل گروهی برای تدوین و راه اندازی هدفمند فعالیت های بین رشته ای می باشد.

دكتر سلامت برگزاری سخنرانی‌هایی كه جنبه علمی داشته و مناسب عموم علاقه‌مندان است را راهكاري براي برقراری ارتباط دانشکده ها با یگدیگر دانست و گفت: این سخنرانیها می تواند پاسخگوی سؤال همیشگی دانشجویان مبنی بر نیاز و اهمیت اخذ دروس از دانشکده‌های متفاوت باشد.

گفتني است: این سخنرانی‌ها، در آخرین چهارشنبه هر ماه با حضور اساتيد برجسته و متخصصين حوزه‌های مختلف علم و فناوري به دو صورت حضوری و مجازی (از طریق لینک https://nikan.iut.ac.ir/mul-dis-sem/?proto=true) برگزار می گردد.