امضای تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی و آموزشی میان دانشگاه صنعتی اصفهان و مالک و طراح طرح پل

تفاهم نامه همکاری های علمی ، پژوهشی و آموزشی میان دانشگاه صنعتی اصفهان و مالک و طراح طرح پل امضا شد. این تفاهم نامه پیرو رونمایی از طرح پل در بیست و دومین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت  در سال 97 برای توسعه ملی و با موضوع ایجاد و گسترش همکاری صنایع کشور با دانشگاه ها در زمینه فعالیت های علمی، پژوهشی، آموزشی و تحقیقاتی کاربردی از طریق اساتید دانشگاه به دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و دانشجویان مستعد برای انجام فعالیت های تحقیقاتی کاربردی همراه با نیروهای متخصص و مستعد موجود در جامعه و صنایع منعقد گردیده است.

این تفاهم نامه برای مدت سه سال و در قالب همکاری های آموزشی و پژوهشی قابل اجراست.

طرح پل توسط دکتر محمدرضا ظهیر امامی، فعال اقتصادی بخش‌خصوصی، تدوین و پیشنهاد شده است. چشم‌انداز «پل» بهره‌گیری مناسب از ظرفیت‌های دانشگاه و استفاده بهینه از دارایی‌های سرمایه‌ای و غیرسرمایه‌ای جهت تولید ثروت و اشتغال‌زایی در راستای توسعه پایدار و ماموریت «پل»، ارتباط پویای صنعت و دانشگاه از طریق توسعه پژوهش‌های کاربردی در قالب تعریف رساله‌های کارشناسی ارشد و دکترا "جهت پویاسازی صنایع و تولید بهره‌ور و فناورانه تعریف شده است. اهداف کلان طرح شامل احیای صنایع راکد و به جریان انداختن سرمایه و زیرساخت‌های معطل، توسعه فناوری و تجهیز صنایع به دانش روز، افزایش بهره‌وری صنایع فعال اما غیربهره‌ور، سمت‌دهی صنایع در راستای توسعه پایدار و اقتصاد سبز است.