جذب دکتر رامش کریشنامورتی ، دانشمند مؤسسه حیات وحش خند و استاد همبسته دانشگاه بریتیش کلمبیا به عنوان استاد همبسته جدید در دانشگاه صنعتی اصفهان

در آگوست 2021 ، دکتر رامش کریشنامورتی ، دانشمند ، موسسه حیات وحش هند و استاد همبسته دانشگاه بریتیش کلمبیا ، کانادا ، تحت قرارداد سه ساله ، از ژوئیه 2021 ، به عنوان استاد همبسته به دانشگاه صنعتی اصفهان پیوست.فعالیت وی در دانشکده مهندسی منابع طبیعی این دانشگاه است و دکتر سیما فاخران به عنوان استاد میزبان وی با وی همکاری خواهد نمود.

وی با وزارت منابع طبیعی در انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک ، نظارت بر پایان نامه ها و پایان نامه های دانشجویان فارغ التحصیل ، ارائه سمینارها و کارگاه های تحقیقاتی و آموزشی و ارائه دوره های تخصصی و مورد نیاز دانشگاه صنعتی اصفهان همکاری خواهد کرد.

مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان ورود  پروفسور رامش کریشنا مورتی را به خانواده دانشگاه صنعتی اصفهان خیر مقدم عرض نموده و امیدوار است دانشگاهیان در طی این همکاری ارزشمند از تجربیات گرانبهای ایشان  بهره مند گردند.