آغاز واكسيناسيون كوويد 19 دانشگاهیان در دانشگاه صنعتي اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، با ایجاد مركز تجميعي واكسيناسيون اعضاي آموزش عالي استان در دانشگاه صنعتي اصفهان، با نظارت دانشگاه علوم پزشكي اصفهان از جمعه 1‌5 مردادماه، واكسيناسيون كوويد 19دانشگاهیان این دانشگاه آغاز شد.

دكتر زهرا ممتازپور، رئيس مركز بهداشت‌و‌درمان دانشگاه صنعتي اصفهان با اعلام اين‌ خبرگفت: به همت مدیریت این دانشگاه و با موافقت دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، اين مركز به عنوان دومين مركز تجميعي كاركنان آموزش ‌عالي و خانواده های آنان و‌ دانشجويان استان، خدمات واكسيناسيون كوويد 19دانشگاهیان را تا مهرماه سال جاری انجام خواهد داد.

وی افزود لیست كليه كاركنان دانشگاه صنعتی اصفهان به دانشگاه علوم پزشكي ارسال گردیده و روزانه به 600 تا 800 نفردر دو نوبت صبح و عصر پيامك دعوتنامه جهت حضور در مركز واكسيناسيون ارسال مي شود.

وی خاطر نشان كرد: سهميه واكسن هاي اين مركز مطابق با تمام مراكز واكسيناسيون استان شامل سه نوع واكسن سينوفارم، آسترازنكا و بركت است.

وي ابراز اميدواري كرد که با اعلام گروه دانشجويان، اين مركز بتواند واكسيناسيون دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان را آغاز نماید. جهت مطالعه اخبار بیشتر در این خصوص اینجا کلیک نمایید.

منبع خبری: روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان