بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی تایمز در سال 2021، دانشگاه صنعتی اصفهان در میان دانشگاه های برتر آسیا قرار گرفت.

مؤسسه بين المللي تايمز با ارزيابي بيش از ۵۰۰ دانشگاه مطرح آسيايي، جدید ترین گزارش خود را منتشر نموده است. در این در رتبه بندي THE(Times Higher Education-Best Universities in Asia) دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه 6 در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور، رتبه11 در بین دانشگاه‌های ایرانی (جامع، صنعتی و علوم پزشکی) و رتبه کلی 116 در جمع دانشگاه های برتر آسیا قرار گرفت.

گفتنی است پایگاه تایمز یکی از نظام‌های معتبر بین‌المللی در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان است. این پایگاه از سال 2004 میلادی لیست دانشگاه‌های برتر جهان و از سال 2013 میلادی لیست دانشگاه‌های برتر آسیایی را به صورت سالیانه منتشر می‌کند. در رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی 2021 تایمز اطلاعات 551 دانشگاه از 30 کشور آسیایی مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس لیست منتشر شده برای دومین سال متوالی دانشگاه تسینگهوا و دانشگاه پکن از کشور چین و دانشگاه ملی سنگاپور به ترتیب جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

ارزیابی دانشگاه‌های آسیایی همانند ارزیابی دانشگاه‌های جهان بر اساس 13 شاخص‌ در قالب 5 معیار و با اصلاحات وزنی صورت می‌گیرد. این معیارها عبارتنداز:

آموزش با وزن 25 درصد (اعتبار آموزشی10٪، نسبت استاد به دانشجو 4.5٪، نسبت دانشجویان دکتری به دانشجویان لیسانس 2.25٪، نسبت اعضای هیات علمی با مدرک دکتری به کل 6٪ و درآمد 2.25٪) ، پژوهش با وزن 30 درصد (اعتبار پژوهشی 15٪، درآمد از پژوهش 7.5٪ و تعداد مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس به ازای اعضای هیات علمی 7.5٪) استنادات با وزن 30 درصد (تاثیر پژوهش، میانگین تعداد استنادها به ازای مقالات نمایه شده در پایگاه اسکوپوس از سال 2015 تا 2020) وجهه بین‌المللی با وزن 7.5 درصد (نسبت دانشجویان بین‌المللی به دانشجویان داخلی2.5٪، نسبت اعضای هیات علمی بین‌المللی به داخلی2.5٪ و سهم مقالات منتشر شده مشترک با نویسندگان همکار بین‌المللی 2.5٪)، درآمد از صنعت با وزن 7.5 درصد (انتقال دانش، درآمد پژوهشی از صنعت به ازای اعضای هیات علمی)

لازم به ذکر است دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز 2020 با کسب رتبه 130 نیز در جمع برترین دانشگاه های آسیا قرار گرفته بود که براساس نتایج رتبه‌بندی امسال، جایگاه دانشگاه با ارتقای قابل ملاحظه‌ای در بین دانشگاه‌های آسیایی مواجه بوده است.

جهت مشاهده صفحه رسمي رتبه دانشگاه صنعتی اصفهان  در اين پایگاه، اينجا كليك نماييد.