عنوان پروژه |
ساخت نسل جدید منسوجات با اثرات ضد باکتری و ضد ویروسی
|
مجریان طرح |
دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان
|
دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان
|
|
چکیده | در طی دهه های گذشته، استفاده از عوامل ضد میکروبی ، ضد باکتریایی و ضد ویروسی در منسوجات رشد چشمگیری داشته و حوزه کاربرد بالقوه این عوامل نیز گسترده است. در این پژوهش، چندین نوع از منسوجات نسل جدید با اثرات ضد باکتری و ضد ویروسی بر اساس الیاف بهبود یافته حاوی نانوهیبریدهای مختلف مانند نانوآلیاژها / داروها ، نانواکسیدها / داروها ، نانوذرات / ترکیبات طبیعی و نانوذرات فلزی / مولکول های آلی تهیه خواهند شد. هیبریدهای انتخابی دارای طیف گسترده ای از فعالیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی هستند و می توانند به طور یکنواخت در بافت الیافی مانند پلی استر ، نایلون ، پلی پروپیلن و پلی اتیلن پراکنده شوند. |