اطلاعیه بورس تحصیلی ترکیه (کارشناسی ارشد - دکتری) برای سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۰۲۱

به اطلاع می رساند بورس تحصیلی ترکیه برای سال تحصیلی 2022-2021 در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری اعلام گردیده است. ترکیه علاوه بر فراهم آوردن فرصت های آموزشی با گنجایش بین‌المللی و همچنین دانش و تجربه فراوان، بورس تحصیلی به دانشجویان بین‌المللی از سراسر جهان برای تحصیل در معتبرترین دانشگاه‌های ترکیه ارائه می‌دهد.این بورسیه ها در مقاطع کارشناسی, کارشناسی ارشد و دکتری برای علاقمندان به تحصیل در ترکیه تحت عنوان ترکی بورسلری (بورسیه تحصیلی ترکیه) ارائه می گردد که داوطلبان تمامی کشورها به جز اتباع ترکیه می توانند در این بورسیه ثبت نام نمایند.

این بورسیه  در 112 دانشگاه ترکیه ارائه می گردد که اکثر رشته های تحصیلی را پوشش می دهد.جهت اطلاع از  شرایط  و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام بورسیه ترکیه اینجا کلیک نمایید.

enlightenedآخرین مهلت ثبت نام: 2 اسفند 1399

اطلاعیه ها