وبینار آشنایی با فرصت های تحقیقاتی و حمایت های مالی مرتبط در آلمان

مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می نماید:

" وبینار آشنایی با فرصت های تحقیقاتی و حمایت های مالی مرتبط در آلمان با موضوع Joint Research & Funding Opportunities in Germany"

با حضور اساتید و مدیران روابط بین الملل بنیاد تحقیقات آلمان(DFG) و سرپرست دفتر مؤسسه تبادلات آکادمیک آلمان در تهران (DAAD)

از اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان گرامی در مقطع تحصیلات تکمیلی دعوت می گردد تا در این همایش شرکت نمایند.

enlightenedتاریخ برگزاری: 17 فوریه 2021 برابر با 29 بهمن ماه 1399 از ساعت 15:00 تا 17:30

enlightenedمهلت ثبت نام: سه شنبه 28 بهمن 1399

بخش اول وبیناربا موضوع آشنایی با بنیاد تحقیقات آلمان (DFG) و فرصت های حمایت مالی آن برای همکاری های بین المللی به زبان انگلیسی و بخش دوم با موضوع "معرفی بورسیه‌های فردی و حمایت‌های دآآد از همکاری‌های بین‌دانشگاهی" به زبان فارسی ارائه خواهد شد. لازم به ذکر است در هر دو بخش امکان طرح سؤالات به زبان فارسی وجود دارد.

جهت مشاهده برنامه زمان بندی شده این رویداد اینجا و  جهت ثبت نام رایگان اینجا کلیک نمایید.

enlightenedلینک ورود به وبینار: https://nikan.iut.ac.ir/research_opportunities/

enlightenedفیلم جلسه (نمایش آنلاین)

اسلاید سخنرانی ها:

دکتر احمد کشاورزی (DAAD)