فراخوان بورسیه تحصیلی دولت روسیه سال2022 -2021

به اطلاع می رساند فراخوان بورسیه تحصیلی دولت روسیه برای سال تحصیلی 2022-2021 اعلام گردیده است. به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی، با تلاش رایزنی علمی ایران در روسیه و نظر به اقدامات و تلاش‌های به عمل آمده، همچنین پیرو مذاکرات با سفارت فدراسیون روسیه، تعدادی بورس در مقاطع تحصیلات تکمیلی (ترجیحاً دکتری) برای متقاضیان ایرانی اختصاص یافته است. بر همین اساس و بنا به سیاست‌های اعطایی بورس دولت‌های خارجی، علاقمندان می‌توانند با مراجعه به تارنمای اینترنتی تحصیل در روسیه نسبت به ثبت نام اولیه در رشته‌ها و دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (grad.saorg.ir) اقدام نمایند.

شایان‌ذکر است پس‌ از ثبت‌ نام در سامانه فوق‌الذکر، ضروری‌ است متقاضیان از طریق سامانه اطلاع‌رسانی اداره‌ کل بورس و اعزام دانشجویان به نشانیScholarship.Saorg.ir نسبت به ثبت‌‌نام در سامانه جامع امور‌دانشجویان (سجاد) تا ساعت 24:00 مورخ 2  اسفندماه 1399  برابر با 20 فوریه 2021  اقدام نمایند.‌

• بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر به هیچ‌گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • ارائه مدارک به منزله پذیرش در بورس نیست و نتیجه نهایی به سوابق تحصیلی، معدل، نظر وزارت علوم روسیه، ارزیابی مصاحبه دانشگاه پذیرنده و تکمیل ثبت درخواست بورس در تارنمای ذکر شده بستگی دارد.
  • تطابق رشته تحصیلی حاضر با رشته مورد درخواست مقطع بعدی طبق آیین نامه‌های وزارت علوم ایران الزامی می‌باشد و به سایر درخواست‌ها ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • طبق سیاست‌های کلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین اصلاح ماده 35 معافیت تحصیلی مجلس شورای اسلامی مورخ 11/06/1396، متقاضیان دیپلمه برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها صرفا محدود به دانشگاه‌های داخل کشور می‌باشند لذا بورس دولت‌های خارجی شامل دوره‌های کارشناسی و عمومی رشته‌های پزشکی نمی‌باشد.
  • در سال جدید تحصیلی امکان درخواست مرخصی برای ثبت نام حتی برای یک یا دو ترم وجود نخواهد داشت.

کمیته بررسی اولیه متشکل از نهادهای ذیربط، متقاضیان واجد شرایط اولیه را جهت تصمیم‌گیری نهایی به شورای مرکزی بورس معرفی می‌نماید.

جهت کسب بیشتر به تارنمای رایزنی علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشورهای روسیه، بلاروس، اوکراین و آسیای میانه مراجعه نمایید.

منبع: http://intl.sbu.ac.ir

اطلاعیه ها