دانش آموخته و عضو سابق هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان به درجه IEEE Fellow نائل شد.

با افتخار به اطلاع می رساند پرفسور علیرضا بخشایی دانش آموخته و عضو سابق هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان و استاد فعلی دانشگاه کویینز کانادا به عنوان IEEE Fellow  برگزیده شد.

این درجه عالی‌ترین درجه مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک است و دستیابی به این درجه منوط به کمک چشمگیر و نقش مهم در پیشبرد ارتقا و کاربرد علوم و فناوری در دنیای معاصر است به گونه‌ای که منجر به افزایش قابل توجهی در کیفیت و ارزش‌های جوامع بشری شود.

برون دادهای پژوهش‌های علمی اصیل و تاثیرگذار بین المللی مستمر شرط لازم برای اخذ درجه عضویت IEEE Fellow ، به عنوان عالی‌ترین درجه علمی این مؤسسه است. پرفسور علیرضا بخشایی به دلیل بیش از دو دهه تلاش مستمر علمی موفق و ارائه دستاورهای اصیل پژوهشی در توسعه روش های سنکرون سازی مبدل های الکترونیک قدرت موفق به کسب این درجه علمی برجسته شدند.

مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) یک سازمان بین‌المللی حرفه‌ای و غیرانتفاعی است که هدف آن کمک به پیش‌برد فناوری به‌طور عام و حوزه‌های وابسته به مهندسی برق و کامپیوتر و همچنین زمینه‌های وابسته به‌طور خاص به صورت گسترده درسراسر جهان  است. هم اکنون این مؤسسه بیش از ۴۰۰ هزار نفر عضو در ۱۶۰ کشور جهان دارد که این رقم، بالاترین شمار اعضا از هر سازمان حرفه‌ای دیگری در حیطه مهندسی برق می باشد.

لازم به ذکر است در دانشگاه های جهان معیار مقایسه دانشگاه های پیشرو در مهندسی برق و کامپیوتر تعداد افراد با این درجه در آن دانشگاه ها است. گفتنی است در حال حاضر در ایران تنها ۴ نفر به این درجه دست یافته‌اند که دکتر جمال الدین گلستانی استاد سابق دانشگاه صنعتی اصفهان  نیز از نخستین این افراد بوده است.

سایر افرادی که در کشور به این مقام نائل گردیده اند عبارتند از:

-دکتر جمال الدین گلستانی، استاد سابق دانشگاه صنعتی اصفهان و استادیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف؛ سال ۲۰۰۰
-پروفسور همایون هاشمی، استاد سابق دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف؛ سال ۲۰۰۳
-پروفسور جواد صالحی، استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف؛ سال ۲۰۱۱
-پروفسور محمود فتوحی فیروزآباد، استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف؛ سال ۲۰۱۴

مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان این دستاورد و افتخار ارزشمند را به آقای دکتر بخشایی تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت های روزافرون را از خداوند متعال خواستار است.