فراخوان دعوت به شرکت درکارگاه آموزشی با موضوع بهینه سازی و علوم داده: روش ها و کاربردها

به اطلاع می رساند مدرسه دکترای AIRO 2021  و پنجمین کارگاه آموزشی AIRO-Young توسط دانشگاه فردریکو دوم ناپل در کشور ایتالیا با موضوع بهینه سازی و علوم داده: روش ها و کاربردها برگزار می گردد.

زمان برگزاری: 8 تا 12 فوریه 2021 برابر با 20 لغایت 24 بهمن ماه 1399

مهلت ثبت نام: 4 فوریه 2021 برابر با 16 بهمن ماه 1399

enlightenedمرور کلی بر اهداف برگزاری این رویداد:

این رویداد دو هدف کلی را دنبال می نماید:
mail AIRO PhD School 2021  محیطی فراهم می نماید که  شرکت کنندگان هم زمان فرصتی برای توسعه مهارت های تحقیقاتی ، افزایش دانش پایه ، همکاری با افرادی در زمینه های تحقیقاتی مشترک و مکمل ، بحث و گفتگو و ..  به متخصصانی در  حوزه مطالعاتی و مرتبط با شاخه تحقیقاتی خود آشنایی و دسترسی پیدا خواهند کرد.

mail  پنجمین کارگاه آموزشی AIROYoung امکان اشتراک گذاری دانش و تجربیات در مورد روش ها و برنامه های پیشرفته از طریق تعاملات بین OR و سایر جوامع تحقیقاتی از بخش های مختلف (ریاضیات کاربردی ، علوم کامپیوتر ، مهندسی ، اقتصاد و غیره) فراهم می نماید. موضوع کلی این رویداد "بهینه سازی و علوم داده: روش ها و کاربردها " می باشد.

جزئیات برنامه زمان بندی سخنرانی اساتید در لینک ذیل قابل دسترسی است:

علاقمندان جهت شرکت در این رویداد و ثبت نام اینجا کلیک نمایند.

enlightenedenlightenedنکته بسیار مهم و قابل توجه این که اساتید گرامی و دانشجویان ارجمند در مقاطع تحصیلات تکمیلی جهت شرکت در این رویداد به صورت گروهی و بهره مندی هرچه بیشتر از این رویداد می توانند با پست الکترونیکی maryam.salami@iasi.cnr.it (خانم دکترمریم سلامی) مکاتبه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.

enlightenedلازم به ذکر است از طرف سازمان برگزار کننده به شرکت کنندگان در این رویداد جوایزی تعلق خواهد گرفت. جهت اطلاع از این جوایز اینجا کلیک نمایید.

اطلاعیه ها