كسب مدال نقره توسط دانشجويان دانشكده فيزيك دانشگاه صنعتي اصفهان در مسابقات بين المللي فيزيك دانشگاهي سال ٢٠٢٠

تیم دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان در یازدهمین  دوره مسابقات بین المللی فیزیک دانشگاهی سال 2020 موفق به کسب مقام دوم و برنده مدال نقره گردید. در این دوره از مسابقه که در تاریخ ۶ نوامبر  ۲۰۲۰  (16 آبان ماه 99) به صورت آنلاین و در کشور آمریکا برگزار شد، ۳۴۶ تیم از دانشگاه‌های سراسر دنیا به رقابت پرداختند.

بر اساس اعلام نتایج این مسابقه که در 18ژانویه 2021 منتشر شد، تیم دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور آقایان سینا اعتبار، نیما حامد و خانم حانیه کریمی از دانشجویان مقطع کارشناسی تحت سرپرستی دکتر سروش شاکری عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک ،به عنوان تنها تیم شرکت کننده از ایران در این دوره با سایر تیم ها از کشورهای مختلف دنیا به رقابت پرداخت.

عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان در خصوص شیوه‌ برگزاری این دسته از مسابقات بیان داشت که با طرح دو مسأله پژوهشی فیزیک در ساعت مشخصی از روز ۶ نوامبر تعیین و به مدت ۴۸ ساعت زمان داده شد که مقاله پژوهشی با تمام استاندارد‌های لازم بر روی یکی از مسائل انجام گردد. دکتر شاکری افزود: ارزیابی مسابقه نیزبدین گونه صورت پذیرفت که ۲ درصد از کل شرکت کنندگان مدال طلا،  حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد مدال نقره، حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد مدال برنز و حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد صرفاً به عنوان درجه‌ی گذراندن موفق مسابقه انتخاب شدند.

لازم به ذکر است دانشکده‌ فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به کسب اولین مدال نقره بعد از مدال‌های طلا‌ی مسابقه شد.

گفتنی است  که رتبه دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان در جایگاه بالاتری نسبت به  دانشگاه‌هایی نظیر کالج سلطنتی لندن Imperial College London وUniversity College London و دانشگاه ایالتی کالیفرنیا California State University, Fullerton، قرار گرفته است.

این مسابقه از سال 2010 تا کنون هر ساله در بین دانشجویان مقطع کارشناسی برگزار می‌شود.