اطلاعیه میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در خصوص برنامه "کارشناسی ارشد مطالعات پیشرفته در اروپا و حاکمیت بین المللی" (MEIG)-دانشگاه ژنو

میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان برای نخستین بار در ایران برنامه "کارشناسی ارشد مطالعات پیشرفته در اروپا وحاکمیت بین المللی" (MEIG) دانشگاه ژنو را معرفی می نماید:

به اطلاع می رساند دانشگاه ژنو برنامه "کارشناسی ارشد مطالعات پیشرفته در اروپا و حاکمیت بین المللی" (MEIG) را منتشر نموده است.در همین راستا تعدادی بورس تحصیلی برای علاقمندان و متقاضیانی از سایر کشورها از جمله ایران نیز ارائه گردیده است.

برنامه MEIG که توسط دانشگاه ژنو با همکاری دفتر سازمان ملل در ژنو (UNOG) سازماندهی شده است ،با بهره گیری از تجربیات متخصصانی از این دانشگاه ، مرکز مطالعات حقوقی اروپا (CEJE) و موسسه مطالعات جهانی با تخصص پزشکان از سازمان های مختلف بین المللی مستقر در ژنو و بروکسل است، ارائه می گردد.

enlightenedاهداف:

- فراهم نمودن درک عمیقی از جنبه های سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی و حقوقی حاکمیت اروپا و بین الملل
- کسب دانش گسترده در خصوص عملکرد سازمان ملل ، نهادهای اتحادیه اروپا و سازمان های تخصصی مستقر در ژنو
- ایجاد صلاحیت برای به عهده گرفتن وظایف اجرایی در مشاغل ملی یا بین المللی که با مسائل جهانی سروکار دارند .

• enlightenedمخاطبین:

فارغ التحصیلان، صاحبان مشاغل و متخصصانی با تجربه در زمینه های مختلف که مایل به کار در ادارات ملی و اروپایی ، سازمان های بین المللی و غیر دولتی ، انجمن ها و بنیادهای مربوط به امور بین الملل ، از جمله کارمندان دیپلماتیک یا دولتی وزارتخانه هایی مانند امور خارجه ، تجارت ، اقتصاد و دارایی، کشاورزی ، دادگستری ویا  امور داخلی می باشند.

enlightenedبرنامه:

مضامین اصلی:

- معماری اتحادیه اروپا و حاکمیت اروپا

- معماری سیستم سازمان ملل و حاکمیت چندجانبه

- اتحادیه اروپا و نقش آن در امور بین الملل

- مهارت های کلیدی برای یک شغل حرفه ای بین المللی یا ملی که با مسائل جهانی ارتباط دارد

- حقوق بشر و مهاجرت

- صلح ، امنیت و امور بشردوستانه

- امور حاکم بر مقررات دیجیتال

- توسعه و تجارت بین الملل

- بهداشت و محیط زیست

- تغییرات اقلیمی

- برنامه کار 2030 و مشارکت های عمومی و خصوصی برای اجرای آن

• enlightenedمدیران:

پروفسور کریستین کادوس ، مرکز مطالعات حقوقی اروپا  ، دانشکده حقوق ، دانشگاه ژنو

enlightenedبا همکاری و مشارکت  دفتر ملل متحد در ژنو (UNOG)

enlightenedمدت برگزاری برنامه: 10 ماه (از ماه جولای تا سپتامبر)

enlightenedبرنامه به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.

enlightenedشرکت در این برنامه (MEIG) به دو طریق امکان پذیر است:

برنامه  یک ساله

جهت ثبت نام در این طرح می بایست  10 طرح موضوعی را به طور پیوسته دنبال نمایید. در پایان دوره نیز ، سه ماه به دوره کارآموزی ، یک پروژه حرفه ای یا یک پایان نامه کارشناسی ارشد اختصاص داده شده است.

برنامه  دو ساله

این گزینه به منظور ادامه کار و فعالیت حرفه ای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده تا آنان بتوانند به فعالیت حرفه ای خود ادامه دهند. با این گزینه ، شرکت کننده طرح هایی را که قصد دارد در طول سال اول تحصیل در آن ها شرکت نماید و مواردی را که باید در طول سال تحصیلی دوم به آنها بپردازد را ، انتخاب می نماید.
نامه مشارکت در ماژول های فردی

شرکت کنندگان با توجه به علایق خود ماژول ها را انتخاب می کنند. امکان حضور در ماژول با یا بدون ارزیابی. شرکت کننده گواهی رسمی شرکت را دریافت می کند ، و در صورت موفقیت در ارزیابی ، اعتبار ECTS متصل به ماژول خاص به دست آمده را نیز کسب می کند.

شرکت در طرح های انفرادی

در این طرح شرکت کنندگان با توجه به علائق خود طرح مورد نظر را انتخاب می نمایند همچنین امکان حضور درطرح با / بدون ارزیابی نیز وجود دارد. شرکت کننده گواهی رسمی شرکت را دریافت می کند ، و در صورت موفقیت در ارزیابی ، اعتبار ECTS متصل به طرح خاص به دست آمده را نیز کسب می نماید.

جهت کسب ازاطلاعات بیشتر و ثبت نام اینجا کلیک نمایید.

mailhttps://www.unige.ch

mailhttps://www.meig.ch/