برگزاري کارگاه آموزشي بين المللي حقوق مالکيت فکري توسط مرکز علوم و فناوري NAM

مركز علوم و فناوري NAM  کارگاه آموزشی بین المللی با عنوان ذیل برگزار می نماید:

International Virtual Training Workshop on “Capacity Building in Developing Countries in the Management of Intellectual Property Rights (IPR) and Geographical Indications (GI)”, 11-12 November 2020

این کارگاه آموزشی دو روزه با همکاری مشترک مرکز علوم و فناوری کشورهای در حال توسعه و غیر متعهد (NAM S&T Center) و آکادمی علمی پژوهش و فناوری (ASRT) در مصر به صورت مجازی طی تاریخ 22-21 آبان 1399 (برابر با 12-11 نوامبر2020) برگزار می شود.

enlightenedشايان ذكر است متقاضي شركت در اين برنامه بايد داراي زمينه شغلي و تجربيات مرتبط با موضوع اين برنامه و تسلط كامل به زبان انگليسي باشد. لذا با توجه به نياز به تاييد مدارك و امضاي برگ ثبت نام توسط سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران به عنوان مرجع ملي مركز علوم و فناوري NAM در ايران، علاقمندان و واجدين شرايط در دانشگاه صنعتي اصفهان مي ­توانند براي شركت در اين دوره درخواست خود را  به انضمام فرم تکمیل شده ثبت نام  تا قبل از پایان وقت اداری روز شنبه 1399/08/03، به مرکز همكاري­هاي علمي و بين ­المللي دانشگاه صنعتي اصفهان با نشاني ايميل international@iut.ac.ir اعلام نمايند.

اطلاعیه ها