برگزاری وبینار "چگونه يک پژوهش فاخر بين‌المللي خلق کنیم"

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی گروه پنج دانشگاه صنعتی کشور

به اطلاع می رساند پیرو جلسات به عمل آمده در گروه پنج دانشگاه صنعتی کشور(UT5) جهت بهره برداری از فعالیتهای مشترک بین المللی بین اعضای گروه، دانشگاه علم و صنعت ایران در ادامه مجموعه نشست های تخصصی همکاری‌های علمی بین‌المللی وبینار "چگونه يک پژوهش فاخر بين‌المللي خلق کنیم"  با سخنرانی آقای دکتر میرسامان پیشوایی (عضوهیأت‌علمی دانشکده مهندسی صنایع - دانشگاه علم و صنعت ایران) را برگزار می نماید. از اعضای محترم هیأت علمی دعوت می گردد تا در این نشست شرکت نمایند.

enlightenedزمان برگزاری: دوشنبه 28 مهر 1399

enlightenedساعت برگزاری:  ​16:00 الی 18:00

از علاقه‌مندان جهت  شرکت در این نشست دعوت می‌شود فرم ثبت‌نام الکترونیکی را در اینجا  و حداکثر تا ساعت 16 روز چهار‌شنبه 23 مهر ماه​ تکمیل نمایند.

شایان ذکر است ثبت‌نام رایگان خواهد بود ولی به منظور برنامه‌ریزی بهتر، تکمیل فرم‌های ثبت‌نام الکترونیکی و دریافت تائیدیه از طریق ایمیل برای شرکت‌کنندگان الزامی است.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ثبت‌نام می‌توانید با ایمیل آکادمی بین الملل دانشگاه علم و صنعت ایران به نشانی academy@iust.ac.ir مکاتبه و یا با تلفن دفتر برنامه‌ریزی و همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه علم و صنعت خانم رحمتی (تلفن 73228612-021) تماس حاصل نمایند.

لینک و جزئیات شرکت در نشست، پس از تکمیل مهلت مقرر ثبت‌نام از طریق ایمیل به ثبت‌نام‌کنندگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

mail چکیده موضوع:

کشور عزيزمان ايران از دو دهه گذشته از منظر توليد علم به جايگاه خوبي در جهان دست يافته است.

لکن برای اثرگذاری بيشتر در دنيای علم و به تبع آن زنجيره نوآوری نيازمند برخي تغيير نگرش‌ها، هدايت و خلق پژوهش‌های موثر مي باشد.

يکي از مهم‌ترين تغييرات مورد نياز، عبور از کميت‌گرايي در پژوهش و حرکت به سمت آثار کيفي، فاخر و موثر مي‌باشد.

در اين نشست مجازی با مرور وضعيت ايران در دنيای علم و نوآوری، راهکارها و مهارت‌های خلق آثار پژوهشي فاخر در سطح بين الملل تشريح می‌شود.

اطلاعیه ها