برگزاری مدرسه پاییزه در بهینه سازی دو سطحی- Bilevel Optimization

قابل توجه اساتید گرامی و دانشجویان عزیز در رشته های علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی اصفهان:

به اطلاع می رساند گروه آموزشی پژوهشی بهینه سازی الگوریتمی در دانشگاه Trier کشور آلمان، به مناسبت پنجمین سالگرد فعالیت خود از برگزاری مدرسه پاییزه (تحت حمایت DFG آلمان)در تاریخ  12 تا 14 اکتبر 2020 برابر با 21 لغایت 23 مهر 1399 خبر داده است.

مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان از علاقمندان دعوت می نماید تا در این رویداد بین المللی شرکت نمایند.

مهلت ثبت نام: 28 سپتامبر 2020- (7 مهر ماه 1399)

لازم به ذکر است شرکت در این مدرسه پاییزه به صورت رایگان بوده و به دلیل شرایط همه گیری بیماری کرونا این رویداد امسال در محیط دیجیتال و از طریق برنامه (zoom) برگزار خواهد شد.

enlightenedدانشجویان دکترا و کلیه پژوهشگران علاقمند به مباحث تحقیقات عملیاتی می توانند در این مدرسه پاییزه شرکت نمایند.

جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات لازم اینجا کلیک نمایید.

در صورت وجود هرگونه سؤال و یا نیاز به اطلاعات بیشتر با آدرس الکترونیکی ذیل مکاتبه نمایید:

mail international@iut.ac.ir

اطلاعیه ها