خبرنامه الکترونیکی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان ویژه ماه آگوست 2020 منتشر شد.

دهمین شماره خبرنامه الکترونیکی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان منتشر گردید. این خبرنامه که در راستای گسترش تعاملات علمی بین المللی دانشگاه تهیه شده و با هدف اطلاع رسانی به کلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه منتشر گردیده است و از این طریق می تواند بر تعاملات علمی بین المللی دانشگاهیان ارجمند موثر باشد. خبرنامه حاضر اخبار بین المللی مربوط به دانشگاه صنعتی اصفهان ویژه ماه آگوست2020 را پوشش می دهد .

علاقمندان می توانند پست الکترونیکی خود را در اینجا ثبت نموده تا شماره جدید خبرنامه را پس از انتشار دریافت نمایند. جهت مکاتبه با هیأت تحریریه و ارسال هرگونه انتقاد و پیشنهاد و همچنین ارسال اخبار بین المللی حوزه خود در دانشگاه صنعتی اصفهان اینجا کلیک نمایید.

enlightenedآنچه در این شماره بدان پرداخته شده است :

mail فعالیت ها و اقدامات بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان در ماه آگوست

mail رویدادها و افتخارات دانشگاه صنعتی اصفهان در ماه آگوست

mail ارتباطات بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان در ماه آگوست

mail دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه بندی های جهانی

mail وبینارهای برگزار شده توسط دانشگاه صنعتی اصفهان در ماه آگوست

mail همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان در برگزاری و شرکت در وبینارهای بین المللی در ماه آگوست

mail فرصت های بورس تحصیلی

mail آداب معاشرت و پروتکل های ارتباطی در روابط بین المللی

جهت مشاهده خبرنامه ماه آگوست2020 به روی فایل ذیل و برای مشاهده خبرنامه ماه های گذشته  اینجا کلیک نمایید.