دیدار رایزن علمی کشورسوئیس در ایران با اساتید و دانشجویان موفق به دریافت بورسیه این کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان امروز سه شنبه 4 شهریور ماه 99 (25 اوت 2020) میزیان رایزن علمی سفارت سوئیس در ایران خانم دکتر Chantal Delli بود. در این نشست که به میزبانی میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و حول همکاری های علمی بین اعضای هیأت علمی دو کشور برگزار شد قائم مقام ریاست دانشگاه در امور بین الملل و و توسعه ساختارهای فناوری دکتر محمد جواد امیدی، آقایان دکتر محمود اشرفی زاده، پیمان مصدق از دانشکده مهندسی مکانیک، دکتر عیسی ابراهیمی از دانشکده مهندسی منابع طبیعی و دکتر حسین احمدوند از دانشکده فیزیک و خانم شکوفه نعمت اللهی و آقای علیرضا اسماعیلی ، دانشجویان دکتری دانشکده منابع طبیعی که در سال گذشته موفق به دریافت گرنت از کشور سوئیس گردیده بودند، حضور داشتند.

در این نشست دکتر سیما فاخران مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان و دکتر امیدی اهداف همکاری های علمی و پیوندهای موجود دو کشور را بر شمرده و بر اهمیت آن تأکید نمودند. سپس، اعضای هیئت علمی و دانشجویان حاضر در جلسه گزارش خود را مختصراً در مورد پروژه های مشترک خود با شرکای سوئیس ارائه و با دکتر Chantal Delli در مورد برخی خصوصیات و چالش های احتمالی پیش رو در روند انجام تحقیقات مشترک گفتگو کردند.

گزارش تصویری: